Umbrele în culori vii, pe timp de zi, dar și seara.
Asta se pregătește la Lupeni, iar localnicii sunt așteptați, miercuri seara, la inaugurarea unei lucrări ce va înveseli unul dintre cele mai frumoase parcuri din Valea Jiului.
Acestea sunt montate la Lupeni și, miercuri, vor fi inaugurate. Este o nouă lucrare în parcul în care au fost pe rând umbrele colorate, baloane, mingi și acum, noutatea o reprezintă luminile care vor face parcul, la fel de frumos și noaptea.
„E foarte frumos. Arată bine. Are umbreluțe, dar o să plouă, că îs puse invers”, a constatat unul dintre cei care venise să vadă cum sunt montate acum umbreluțele.
„E foarte frumos. Îi mulțumim domnului Resmeriță. că se ocupă de parcuri, de străzi, de oraș. Suntem foarte mulțumiți”, a completat un alt localnic.
„E frumos acum. S-a mai îmbunătățit față de cum a fost”, a constatat o altă doamnă.
Fiecare umbrelă a fost montată și bine amplasată, iar în interior există și posibilitatea de a se scurge apa, când plouă. În plus, fiecare umbreluță, are un sistem de beculețe ce o vor lumina noaptea.
„Vreau să îi invit pe cei din Lupeni, miercuri, la 21.00 – 21,30, depinde când se întunecă, pentru a da drumul la iluminatul din parcul de la CAP. Aici am făcut un foarte frumos parc cu umbreluțe, pe care acum le-am pus invers. Am mai auzit că oamenii spun că nu sunt puse bine.. Dar va fi o surpriză mare și va fi frumos și ziua și, mai ales, noaptea. Încercăm să aducem lumină și culoare în municipiul Lupeni”, a spus Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.
Parcul de la CAP este unul dintre cele mai frumoase din Valea Jiului, iar acum culorile fac din el un loc preferat de toată lumea. Și, din această săptămână, va fi și luminat.