Suspectii au fost prinsi de politisti si arestati preventiv pentru 30 de zile. Totodatã, anchetatorii au stabilit cã au comis si alte fapte încã din a doua zi a anului.
Trei tineri de 19, 20 si 22 de ani, toti din municipiul Lupeni, sunt cercetati de politisti dupã ce au lovit o pensionarã din localitate si i-au furat poseta. Victima a fost cea care a anuntat tâlhãria iar anchetatorii au reusit sã dea repede de urma tâlharilor. Femeia de 75 de ani le-a spus politistilor cã a fost atacatã pe strada Gorunului, lovitã de cãtre unul dintre tineri în zona capului, ca mai apoi sã-i fie smulsã poseta.
”Politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Lupeni si a probatoriului administrat au fost depistati trei tineri cu vârste de 19, 20 si 22 de ani, ca fiind autorii tâlhãriei cât si a unor furturi din locuinte si stradale comise în perioada decembrie 2019 – 2020”, aratã IPJ Hunedoara. Cei trei suspecti, C. Elis, I. Vasile si L. Cristian        sunt cercetati pentru furt calificat, tâlhãrie ori complicitate si au ajuns dupã gratii. Suspectii au cerut judecãtorilor sã fie plasati în arest la domiciliu sãu control judiciar, judecãtorul de drepturi si libertãti din cadrul Judecãtoriei Petrosani le-a respins cererile ca neîntemeiate.
Maximilian Gânju