Tiberiu Iacob Ridzi, nu e liberal (încã)

riPrimarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi ar putea deveni în scurt timp membru al Partidului National Liberal. Sunt deocamdatã zvonuri, dar pe care liberalii din zonã le dau ca sigure, în timp ce Ridzi le respinge.

Potrivit unor surse, acesta ar fi cochetat cu ideea, imediat ce primarii PDL din întreaga tarã ar fi fost amenintati cu demiterea din partid, din cauzã cã ar fi fãcut campanie altor candidati, în afara celor din PDL la ultimele alegeri. Si cum sotia sa, Monica Iacob Ridzi a candidat pentru PP-DD, el ar putea fi unul dintre cei vizati. Primarul de la Petrosani, însã, a infirmat zvonurile. Ba mai mult, ne asigurã cã nu vom avea alegeri în capitala Vãii Jiului. „Eu nu plec la niciun alt partid. Sunt în PDL si stiti cã existã o lege care spune cã primarii, în momentul în care pleacã, îsi pierd functia”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.

Ridzi a fost asociat în ultima vreme cu PNL-ul, iar asta o recunoaste si primarul, care pune totul pe seama unei bune întelegeri cu colegii si care sustine cã face totul pentru binele comunitãtii. „Eu am o colaborare foarte bunã cu PNL si viceprimarul e din cadrul acestui partid si totdeauna am colaborat cu toate fortele politice pentru binele comunitãtii. Nu am ascuns acest lucru si s-a vãzut, de-a lungul timpului, faptul cã, în Consiliul Local, nu am avut probleme deosebite în momentul în care a fost vorba despre proiectele care sunt în beneficiul localitãtii”, a mai adãugat Ridzi.

Totusi, se pare cã zvonurile nu sunt simple vorbe si cã Tiberiu Iacob Ridzi ar fi pregãtit pentru situatia în care va fi demis din PDL, asa cum a spus Vasile Blaga. Atunci el ar deveni primar independent si ar fi liber sã opteze pentru un alt

partid.

Diana Mitrache

 

Advertisements

Un comentariu la „Tiberiu Iacob Ridzi, nu e liberal (încã)

  • 28 ianuarie 2013 la 08:22
    Permalink

    Partidul Forta Civica va uni dreapta in Romania.

Comentariile sunt închise.