Tarife rezonabile si competitive în 2018 pentru beneficiarii Apa Serv Valea Jiului

Apa Serv Valea Jiului informeazã cã, în anul 2018, nu va aplica majorãri ale tarifelor pentru furnizarea serviciilor de alimentare cu apã si canalizare pentru beneficiarii sãi.
Acest lucru este posibil datoritã performantelor economice înregistrate în anul precedent, dar si datoritã cresterii procentului de încasare al facturilor, motiv pentru care Apa Serv Valea Jiului multumeste abonatilor sãi buni platnici.
Din punct de vedere al tarifelor practicate, începutul anului 2018 situeazã operatorul  serviciilor de apã si canalizare din Valea Jiului pe locul 20 între cei 44 de operatori din toatã România.  Astfel, pretul unui metru cub de apã furnizat de Apa Serv Valea Jiului este de 4,60 lei (inclusiv TVA), iar pretul unui metru cub de apã evacuatã (canalizare) este de 2,59 lei (inclusiv TVA), ceea ce cumulate înseamnã un tarif mediu de 7,19 lei (inclusiv TVA),
Comparativ, mentionãm cã spre exemplu, în alte regiuni geografice similare, tarifele de furnizare a ape potabile sunt mai mari, respectiv 7,54 lei/mc la Resita, 7,59 lei/mc la Ploiesti sau 7,91 lei/mc la Suceava.
Cele mai mari tarife de operare sunt cele ale Raja Constanta, cu o valoare totalã de 8,78 lei/mc de apã+canalizare.  Pentru conformitate, vã prezentãm atasat, un tabel cu toate tarifele de operare practicate de furnizorii locali/regionali de servicii de apã si canalizare din România. Tinând cont cã celelalte câteva companii care au un tarif mai mic decât cel al Apa Serv Valea Jiului Petrosani, prezintã o serie de cauze specifice legate de distanta consumatorilor finali fatã de sursa de captare, lipsa unor investitii majore sau investitii realizate doar de autoritãtile locale, s.a.m.d.,  putem spune cã Apa Serv Valea Jiului practicã si în anul 2018 tarife rezonabile si competitive, atât comparativ cu ceilalti operatori, cât si cu gradul de calitate al  serviciilor oferite.
Birou Presã Apa Serv Valea Jiului Petrosani

3 comentarii la „Tarife rezonabile si competitive în 2018 pentru beneficiarii Apa Serv Valea Jiului

 • 10 ianuarie 2018 la 00:49
  Permalink

  Da, se vede foarte clar ca tariful pe mc. la apa livrata populatiei de catre ApaServ, este cel mai mare, respectiv 4,60 lei/mc. si asta in conditiile in care in cea mai mare parte, apa in Valea Jiului este distribuita prin cadere libera, nu necesita pompare! Traseistul politic Avram…..vinde „gogosi” locuitorilor Vaii Jiului!

 • 11 ianuarie 2018 la 17:14
  Permalink

  Apa a ajuns un lux pentru multi in Vale in conditiile economice de acum si repet vorbim de apa!!! macar de nu l-as mai vedea pe acest tip peste tot prin presa si la tv.De ce trebuie sa il vad zilnic pe un sef de companie de Stat cum isi face imagine prin minciuni?

 • 12 ianuarie 2018 la 07:46
  Permalink

  Da, Avram 4,60 ne confirmi ca ai cea mai scumpa apa din tara….
  Faptul ca la canal e mai mica este altceva, dar tabelul indica clar, fara apa/canal esti cel mai „scump” din tara, asa reiese din ce publlicati voi.
  Multumim de confirmare!
  Desteptule!

Comentariile sunt închise.