Administratie

Strada Slătinioara este amenajată și sunt restricții de circulație

A u început lucrările de reabilitare a străzii Slătinioara, o arteră ce duce spre cătunul cu același nume de la poalele munților Parâng. Sunt consolidate acum malurile, iar pentru siguranța lucrătorilor, circulația cu mașini este oprită pe timpul zilei.

Lucrările de modernizare a străzii Slătinioara din municipiul Petroșani au demarat de câteva zile. . Peste 4,3 milioane de lei este valoarea investiției și se lucrează acum la consolidarea malurilor ce străjuiesc drumul, la limita cu proprietățile localnicilor de acolo. „Slătinioara este pe programul de finanțare Anghel Saligny și, în acest moment, firma lucrează la consolidarea malurilor. Acolo pârâul este în proximitatea străzii și s efac lucrări de pregătire, pentru ca apoi să putem turna covor asfaltic”, a precizat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.
Strada Slătinioara este situată pe drumul spre Parâng și pornește dn zona Colegiului Național de Informatică „Carmen Sylva” având o lungime de 1,745 km. Tot pe acest drum se ajunge și la Muzeul Momârlanului, un obiectiv turistic din Petroșani.
Autoritatea locală a informat că în perioada 7-24 iunie, va fi închisă circulația autovehiculelor pe strada Slătinioara între orele 7.30 – 17.30. De asemenea, se impun restricții de tonaj pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.
Diana Mitrache