Pentru că sezonul de schi se apropie de final, în stațiunea montană Straja acest lucru se v-a face cu multă distracție pe pârtie. Reprezentanții Complexului Montana din Straja anunță faptul în perioada 26-31 martie skipass-ul este
gratuit iar în 1 și 2 aprilie va exista noaptea ratracelor.
”Avem onoarea și plăcerea de a te invita în săptămâna altfel la Straja. Skipass gratuit în perioada 26-31 cu oferta o săptămână la schi, la doar 990 de lei de persoană, petrecere de final de sezon la Apres Bar – Straja în weekendul 1-2 aprilie, noaptea ratracelor în același weekend. A mai rămas foarte puțin din acest sezon așa că hai să profităm la maximum de zilele rămase, noi venim cu zăpadă, voia bună, distracția și cazarea, iar tu nu trebuie să ratezi noaptea celor 9 ratrace și nici turele cu acestea. Tot pe această cale vrem să le mulțumim tuturor și fiecăruia în parte, pentru ca ați adus culoare pe pârtiile noastre, pe care ne-am străduit să le ținem în cele mai bune condiții în acest sezon atipic. Vă mulțumim pentru încrederea acordată!”, informează reprezentanții Complexului Montana din Straja.
Pentru stațiunea montană Straja sezonul a fost unul cu mulți turiști chiar dacă administratorul a întâmpinat dificultăți din cauza temperaturilor care au fost mult prea ridicate pentru lunile de iarnă.
Monika BACIU