Situatie fãrã precedent la CEH

Situatia disperatã la Complexul Energetic Hunedoara. Ziua de platã a trecut, iar oamenii nu si-au luat banii. Angajatii Complexului Energetic Hunedoara nu si-au încasat salariile. Este pentru prima datã, când salariatilor Complexului Energetic Hunedoara nu le intrã banii pe carduri în data de 15. având în vedere cã 15 mai a fost duminicã, angajatii sperau ca banii sã le fie virati luni în conturi, însã acest lucru nu s-a întâmplat. Totul din cauza iesirii Complexului Energetic Hunedoara din insolventã. Odatã cu rãsturnarea situatiei, creditorii CEH s-au adresat instantelor de judecatã pentru a executa silit societatea, lucru care s-a si întâmplat. “Încã nu au intrat banii, am înteles cã astãzi (luni-n.r.) vor fi virati”, a declarat Cristian Istoc, vicepresedintele Sindicatului Muntele.

Oamenii sunt disperati în conditiile în care acestia au de plãtit rate, dar au si guri de hrãnit. Astfel, executãrile silite si ordonantãrile de platã au fãcut ca salariatii sã îsi încaseze cu întârziere banii.

Monika BACIU

Advertisements

6 comentarii la „Situatie fãrã precedent la CEH

 • 17 mai 2016 la 09:35
  Permalink

  AZI MINERII DE LA LONEA LA ORDINELE DELEGATULUI SINDICAL ,AU INTRAT IN MINA LA ORA 7,MOTIVUL DIN DECLARATIILE DELEGATULUI ,PERICOLUL.,,,VASILE TU STI PE UNDE SE INTRA IN MINA?,CA DE CAND ESTI DELEGAT AI MAI FOST LA PO 12 CAND AU ANUNTAT DESFINTAREA POSTULUI DE DELEGAT SINDICAL ,IAR ACUM ESTI IN MASURA SA FACI TU DECLARATII? nu e nici un pericol la cat muncim! ,intram la 7 la 9 ajungem la locul de munca ,apoi savuram suplimentul si e 10 la 11 iesim afara .DESPRE CE PERICOL E VORBA? DAR IN SCHIMB TRIMITEM IN ITA ,SUPRAFATA SI TESA ,PLATIM CU 100% SUBTERN PERSONALUL CARE STA LA SUPRAFATA LA SECTORUL EL-MEC ,CARE NU AU MAI VAZUT MINA DE LA INSTRUCTAJUL DE ANGAJARE,ALTII CARE SUNT ZUGRAVI,SI MULTI ALTII DE LA SECTORELE DE PRODUCTIE.

 • 17 mai 2016 la 09:44
  Permalink

  noi TESA am invatat carte asta sa va intre bine in capul……

 • 17 mai 2016 la 09:53
  Permalink

  ce ai mai pensionare cu electricienii ?lasane in pace sa ne ducem traiul in baracile noastre si in statiile trafo linistiti….

 • 17 mai 2016 la 22:28
  Permalink

  PENSIONARE,, HAI LA BARACA LA 6KV DA TIRIC UN MIEL ,NOI O BERE ,FACEM CHEF. NUMAI LASANE IN PACE ,CICA DA SI FLORIN BALANESC UN CAS. VORBA AIA DORA NU FACE NICI EL SUT

 • 19 mai 2016 la 04:38
  Permalink

  ma pis pe cartea ta

 • 19 mai 2016 la 04:42
  Permalink

  de bine , de rau , mai am cateva luni si sunt pensionar, iar tu draga mariana daca se inchd minele poti sa-ti pregatesti locul de pe acum pe centura

Comentariile sunt închise.