Universitatea din Petroşani și Facultatea de Mine, alături de organizațiile studențești din UP (LSUP, UPSU, ASBP), organizează în perioada 12-13 mai 2023 al XX – lea Simpozion Naţional Studenţesc „GEOECOLOGIA”.

“Cu această ocazie, dorim să continuăm o frumoasă tradiţie şi, totodată, să le oferim participanților (elevi, studenți, masteranzi, doctoranzi), cercetători în domeniile ingineriei, un nou prilej de dezbatere pe tărâmul ştiinţei. În vederea desfășurării acestei manifestări în bune condiții, aportul dumneavoastră este necesar și util, motiv pentru care vă invităm să diseminați informația în rândul celor posibil interesați. Mizăm totodată pe participarea dumneavoastră într-un număr cât mai mare”, anunță organizatorii.
În vederea asigurării condiţiilor necesare de desfăşurare ale acestei manifestări, organizatorii manifestării îi invită pe cei care doresc să participe să completeze formularul de înregistrare online, disponibil pe https://www.upet.ro/geoeco/2023/ , până la data de 20 aprilie 2023 și să transmită lucrarea în extenso, redactată conform instrucțiunilor, prin email, la adresa geoecologia@upet.ro, până la data de 5 mai 2023.
Informaţii suplimentare: Web: https://www.upet.ro/geoeco/2023/
E-mail: geoecologia@upet.ro
Facebook: https://www.facebook.com/Geoecologia-UPet-493954107482463/