Seful Postului de Politie Criscior, în centrul unui nou scandal. Si-a dat demisia!

O serie de imagini în care ar fi chiar seful Postului de Politie Criscior au apãrut în spatiul public. În filmuletele deocheate acesta poartã uniforma si dã situatia operativã în timpul unui joc erotic.  În imaginile indecente apãrute în spatiul public ar fi Anches Adrian, seful Postului de Politie Criscior din judetul Hunedoara. Îmbrãcat în haina militarã, politistul este alãturi de o tânãrã cu care întretine relatii sexuale.  Jocul erotic este întrerupt, posibil, de cãtre unul dintre superiori, care-i cere raportul pe ziua respectivã. În timp ce este ”stimulat” de partenerã, politistul îsi sunã subordonatii pentru a afla ce  ”productie” au avut la amenzi, ca mai apoi sã comunice sefilor rezultatul. Imaginile au fost vãzute si de conducerea IPJ Hunedoara care a declansat o anchetã, dar de caz se ocupã si IGPR. ”Am intrat si noi în posesia înregistrãrii respective, iar conducerea Inspectoratului a dispus verificãri prin Biroul Control Intern. Nu tolerãm astfel de atitudini si comportamente si vom lua toate mãsurile prevãzute de lege”, a precizat Laura Nãstase, purtãtor de cuvânt IPJ Hunedoara.

Seful Politiei Criscior a mai fost în mijlocul unui scandal, tot în urma unor filmulete apãrute în spatiul public. Anches Adrian a avansat între timp de la gradul de subcomisar la cel de comisar. În filmarea apãrutã în primãvara acestui an, politistul era alãturi tot de o femeie care-l interoga. Atunci s-a presupus cã Anches si-a condus masina în stare de ebrietate. ”Stii cã m-ai bãtut. Tine (n.r. volanul) drept, cã mor cu tine în masinã! (…) Da! Am numai vânãtãi pe tot corpul. (…) Sã conduci mai poti? (…) Beat îmi spui cã mã iubesti ?”, este doar o parte din dialogul purtat de partenera din dreapta a politistului.

—————–

ULTIMA ORA – POLITISTUL SI-A DAT DEMISIA!

“In urma inregistrarii video care a aparut in spatiul public in data de 24.08.2017, referitoare la angajatul Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, seful Sectiei 4 de Politie Rurala Criscior, aducem la cunostinta publicului ca politistul, aflat in

concediu de odihna, a luat decizia de a demisiona din functia de sef de sectie,

solicitarea sa fiind aprobata. In conformitate cu prevederile legale, politistul urmeaza sa fie numit intr-o functie corespunzatoare pregatirii si experientei sale.

Aspectele referitoare la continutul, modul si imprejurarile in care au fost efectuate inregistrarile in cauza fac obiectul verificarilor dispuse de conducerea I.P.J. Hunedoara si efectuate de Biroul Control Intern si de Structura de Securitate din cadrul acestei institutii”,  declarat Bogdan NITU, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.

———————

Comisarul Anches Adrian se aflã în concediu mai spun reprezentantii IPJ Hunedoara, astfel cã a fost imposibil sã obtinem un punct de vedere cu privire la acest nou scandal.
Maximilian Gânju