Schimbãri de cadre, la Consiliul Judetean Hunedoara

Sedinta din aceastã lunã a Consiliului Judetean Hunedoara vine cu schimbãri de “cadre”. Locul consilierul judetean din partea PNL, Ovidiu Ioan Popa va fi declarat vacant, acesta urmând a fi preluat de urmãtorul membru supleant pe listele PNL.
Astfel, liberalul care intrã în Consiliul Judetean Hunedoara este Ioan Nicolae Chirilã.
Pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Judetean sunt douã proiecte de hotãrâre în acest sens. “Proiect de hotãrâre privind încetarea înainte de termen a mandatului de consilier judetean al domnului Popa Ovidiu Ioan”, este primul proiect pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Judetean Hunedoara.
Cel de-al doilea proiect prevede “validarea mandatului de consilier judetean al domnului Chirilã Ioan-Nicolaie”.
Reamintim faptul cã Ovidiu Ioan Popa si-a anuntat demisia din Consiliul Judetean încã de la sedinta de luna trecutã, spunând cã motivele care stau la baza deciziei sunt de ordin personal. La scurt timp, acesta a fost anuntat drept candidat ALDE la alegerile locale partiale de la Deva. O altã schimbare va avea loc în scurt timp la CJH. Este vorba de înlocuirea lui Dorin Gligor, cel care pânã acum câteva sãptãmâni a fost membru PNL. Gligor a anuntat într-o conferintã de presã, în urmã cu douã sãptãmâni cã îsi dã demisia din PNL, acesta pierzând astfel si mandatul de consilier judetean.
Monika BACIU

Advertisements