Sase primarii rosii, visul senatorului Nicula

Senatorul Cosmin Nicula vrea in Valea Jiului 6 primarii, toate rosii. Asta a declarat joi la Petrosani, dupa ce a aflat decizia Curtii Constitutionale de a organiza alegeri locale in 3 iunie.   PSD si-a propus ca primariile din Valea Jiului sa ajunga rosii. Asta dupa ce au constatat ca mai au 3 luni pana la alegeri.  Senatorul Cosmin Nicula a venit la Petrosani si a declarat ca din 3 iunie, primariile Vaii Jiului vor avea primari USL. „USL Trebuie sa se pregateasca foarte serios, iar cu o buna organizare vor reusi.  Din cele 6 primarii, USL trebuie sa ajunga la toate cele 6 fotolii. Sunt convins de asta si ne mobilizam ca echipele noastre sa imbrace cele 6 primarii in rosu”, a declarat Cosmin Nicula, senator PSD. Nicula a mai spus ca singura problema este acum demiterea lui Boc, care a si avut, in opinia senatorului de Valea Jiului, numai esecuri pe toate planurile. Mai mult, Nicula crede ca asta se va intampla in scurt timp, pentru ca FMI vine la Bucuresti in aceasta saptamana, iar imaginea acestui guvern a fost mult sifonata si de protestele de strada.

In schimb, daca la Lupeni, ori Uricani, candidatii sunt actualii primari PSD, la Petrosani inca se fac tatonari. Presedintele organizatiei Ioan Rus spune ca este propus pentru a  candida, dar ca mai cere un sondaj, care sa fie gata in martie. „Noi am facut mai multe sondaje si urmeaza inca unul. Apoi vom  stabili care e candidatul cu cele mai mari sanse”, a declarat Ioan Rus, presedintele PSD Petrosani. USL  a tot facut sondaje de opinie, iar acum PSD-istii cauta oameni cu idei si oameni capabili sa faca fata confruntarii cu primarul in functie, Tiberiu Iacob Ridzi, la fel cum la Vulcan lupta cea mare se va da cu Gheorghe Ile.

Diana Mitrache

Advertisements

7 comentarii la „Sase primarii rosii, visul senatorului Nicula

 • 26 ianuarie 2012 la 17:58
  Permalink

  Ciuma rosie PSD-ista viseaza la ciolanul Matusi Tamara (Adrian Nastase),ei cand au fost la guvernare 2000-2004 nu facut nimic si atunci nu era nici criza mondiala.

 • 26 ianuarie 2012 la 18:32
  Permalink

  Mai sa fie!!! Iar indemnuri la „lupta”…promisiuni…”amenintari” impotriva adversarilor,dorinte…culmea de sase primarii PSD-iste!!!! Ori nu cunosc eu topologia Vaii,ori senatorul Nicula isi doreste doar un simplu indemn pentru organizatiile PSD-iste de a fi optimisti.Doar atat…!!! Trebuie insa sa se stie ca nu e suficient in a-ti dori si visa doar…Nu tot electoratul va trece usor peste nereusita…Sase primarii reprezinta nu numai un vis al senatorului,e si o nota de mult populism, de a reda situatia in roz doar,din pacate, pentru crearea imaginii propii!!!!

 • 26 ianuarie 2012 la 19:12
  Permalink

  A visa doar pentru a-ti crea imagine devine periculos pentru organizatiile PSD-iste implicate in cursa electorala de castigare a portofoliilor de primar!!!!Chiar luat ca si un indemn in acest sens,visul optimist al senatorului se poate constitui si ca o aluzie la sovaiala care persista inca in randul unor organizatii locale in asi desemna candidati cu sanse reale de reusita la functia de primar.Si timpul pentru pregatirea alegerilor locale s-a stramtorat atat de mult!!!!!!

 • 27 ianuarie 2012 la 07:55
  Permalink

  D-le Nicula v-ati adus aminte de Valea Jiului? aveti nevoie de voturi de la fraieri? cu ce ati ajutat valea? psd-ul ce a facut pentru vale cand avut presedinte si guvern rosu? Lasati-ne ! stati la Deva sau Bucuresti si convingetii pe ei ca sunteti cei mai buni .

 • 27 ianuarie 2012 la 19:42
  Permalink

  @Marin.Daca PSD nu a facut nimic la nivelul parlamentului,poti sa fi multumit ca PDL a facut multe lucruri minunate pentru noi.Sa-ti dau exemple:legea pensiilor,taierea salariilor bugetarilor,cresterea TVA,legea invatamantului.Vezi cum a votat Nicula,dar uita-te cum au votat parlamentarii PDL!Romania,trezeste-te!!!

 • 28 ianuarie 2012 la 05:27
  Permalink

  Eu sper sa scapam de Resmerita din Lupeni – nu de alta, dar poate vine un primar gospodar si pentru oras, nu doar pentru el insusi… Asa ca sustin campania primariei ne-rosii din Lupeni ! Cine mai subscrie ? 🙂

 • 28 ianuarie 2012 la 06:06
  Permalink

  Sunt umilul fraier Valter (V de la veceu)care scrie comentari sub mai multe nume ex.emil bobu,ca sa ma lase PSD-ul in fruntea (ca sunt mare si prost,clampau)unor manifestati (la pensionari traseistul politic Hortopan din PSD)sa ma vada fosta nevasta cu diplomat ca de strigat nu pot sa stirg ca sunt balbait doar murmur din mustata mea stufoasa si murdara.

Comentariile sunt închise.