Un recidivist de 33 de ani, condamnat în trecut pentru tentativă de omor, a ajuns iarăși în arest preventiv.

Judecătoria Petroșani a admis cererea procurorilor de arestare pentru 30 de zile, pentru că individul a încălcat măsurile dispuse printr-un ordin de protecție emis de instanță. P. Adonis a fost obligat să păstreze o distanţă minimă de 50 de metri faţă de iubita sa, cea care l-a și reclamat, dar a ignorat obligația.
”Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat cu un topor în mână lovește balustrada scării unui bloc de pe strada Tineretului, din Lupeni, și adresează amenințări unei persoane. În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat persoana în cauză, un bărbat de 33 de ani, din
municipiul Lupeni, care ținea în mână un topor și adresa amenințări cu acte de violență unei tinere ce locuieşte în respectivul bloc (fosta concubină a acestuia). Poliţiştii l-au somat verbal pe bărbat pentru a lăsa toporul din mână, iar acesta s-a conformat, după care a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii, pentru audieri. Totodată, fosta concubină a bărbatului le-a relatat poliţiştilor faptul că l-a auzit pe bărbat adresându-i amenințări, iar când s-a uitat pe vizorul ușii, l-a văzut pe acesta în timp ce lovea balustrada scării cu un topor, ulterior plecând de lângă ușă, de teama că acesta va lovi ușa”, a informat IPJ Hunedoara.