Î n week-endul trecut s-a dat startul în Campionatul Național de Rugby în 7 seniori, turneu ce a avut loc în Capitală.

Au participat 14 echipe, iar în urma clasamentului final al rundei, primele opt clasate vor evolua în Campionatul Național de Elită: Rapid București, C.S Năvodari, C.S.M Constanța, C.S.U Cluj, Grivița București, Știința Petroșani, Politehnica Iași și C.S.U Arad.
Știința Petroșani a obținut rezultatele în Grupa a 4-a: 54-0 cu C.S.M Sibiu, 12-10 cu R.C Bârlad, 12-43 cu C.S Năvodari.
În semifinalele pentru locurile 5-8, a învins cu 31-7 pe C.S.U Arad, iar partida locurilor 5-6, a pierdut, 0-19 cu Grivița București.
„Un loc 6 mulțumitor, ținând că au fost echipe puternice. Echipa și-a asumat angajamentul de a dezvolta performanțe la rugby, dar și de a construi punți între sport și educație, inspirând tineri să urmărească excelența, atât pe teren, cât și în viață” a precizat directorul C.S Știința, dr. ing. Ovidiu Tomuș.
Știința Petroșani, pregătită de Zoltan Huszerl, a evoluat cu următorul lot: Răzvan Barbu, Fl. Țandea, Marian Năstăsiei, Dg. Jerebie, Cr. Alexa, Cr. Curta, Răzv. Berbec, Ed. Bencea, Alin Ghiarasim, G. Croitoru, Carlos Jilăveanu, Cr. Zamfir și Andrei Radu.