Rugbistii de aur se întâlnesc la Petrosani

Generatia de aur a rugbyului petrosãnean îsi dã întâlnire la Universitatea din Petrosani.  Cu o traditie de zeci de ani si un palmares impresionant, sectia de rugby a Universitãtii din Petrosani a ajuns la un moment aniversar. Se împlinesc 45 de ani de la cea mai mare reusitã a sectiei, iar în acest sens, reprezentantii institutiei de învãtãmânt superior din Valea Jiului cer sprijinul autoritãtilor locale de la Petrosani.

“Prin adresa înregistratã la Primãria municipiului Petrosani, Universitatea din Petrosani informeazã institutia noastrã cã anul acesta sectia de rugby a Clubului Stiinta Petrosani aniverseazã 45 de ani de la cea mai bunã performantã din campionat, si anume ocuparea locului secund. De asemenea, cu acest prilej, echipa fanion a Universitãtii din Petrosani, care a câstigat de 3 ori Cupa României, realizeazã întâlnirea generatiilor “Florii de colt”, în data de 02.09.2017 unde vor participa fostele glorii ale rugbyului petrosãnean. Conform adresei Universitãtii din Petrosani, pentru organizarea în bune conditii a acestui eveniment, este necesarã suma de 6000 lei, pentru acoperirea unei pãrti din cheltuielile materiale, dupã cum urmeazã: 3000 lei pentru cheltuieli legate de realizarea unui  CD cu activitatea echipei, 1500 lei pentru cheltuieli cu efectuarea a 100 de diplome si plachete si respectiv 1500 lei pentru cheltuieli cu afise, bannere, mape si pixuri”, se aratã în proiectul de hotãrâre al Consiliului Local Petrosani prin care se propune alocarea sumei de 6000 de lei pentru organizarea evenimentului. Sectia de rugby a Universitãtii din Petrosani a avut un parcurs îndelungat si glorios. “Rugbyul este un sport deosebit, care implicã multã disciplinã, tenacitate si ingeniozitate, iar cei care îl  practicã meritã întreaga noastrã consideratie, în special cei care si-au pãstrat de-a lungul anilor pasiunea pentru acest sport. Având în vedere cã acest eveniment este deosebit de important, atât pentru participanti, cât si pentru comunitatea noastrã, întrucât rugbyul este un sport cu traditie în aceastã zonã, propun alocarea din bugetul local a sumei de 6000 lei (…) necesare organizãrii evenimentului”, mai aratã acelasi proiect de hotãrâre.Evenimentul va avea loc la începutul lunii septembrie.

Monika BACIU

Advertisements

4 comentarii la „Rugbistii de aur se întâlnesc la Petrosani

 • 24 august 2017 la 02:06
  Permalink

  echipa din poza nu e cea care a realizat performanta…un ziarist de calitate putea sa enumere acei jucatori de exceptie…

 • 24 august 2017 la 10:37
  Permalink

  Nu stiu cine esti (Marius !!! n.r.) si cred ca nici nu cunosti performantele si realizarile echipei din imagine.Pentru tine si pentru multi altii iata echipa din imagine, care in anul 1991 a castigat Cupa Romaniei : Ghe.Claudiu (RIP), Ivanus (RIP), Cocarca, Costache, Soare, …, Bolea, Florea, Ratiu. Susinschi. Suiogan, Pancu, Muresan, …, Palamariu, Larie, Draghici. Iliev, Bercu(RIP), … Ortelecan, Drumea, Medragoniu. Felicitari rugbistilor,felicitari antrenorilor, felicitari conducerii ! Hai STIINTA PETROSANI !

 • 24 august 2017 la 16:25
  Permalink

  Poate nici nu era n?scut acest ziarist când ?tiin?? f?cea performanta.Tronson George Sava ?i N?stase
  nu mai erau la ?tiin?a ?

 • 24 august 2017 la 20:26
  Permalink

  Nicutzu,tradu-ne in romana!

Comentariile sunt închise.