Punct de sacrificare a mieilor în Piata Petrosani

DSV Hunedoara va reautoriza ”abatorul” din incinta Pietei Centrale Petrosani. Punctul de sacrificare va functiona pe perioada sãrbãtorilor pascale. Inspectorii Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentarã Hunedoara vor sã se asigure cã punctul destinat sacrificãrii mieilor din cadrul Pietei Centrale Petrosani va respecta normele de igienã si sigurantã alimentarã.

”Am avut o serie de solicitãri de la DSVSA Hunedoara pe care le-am îndeplinit. Am igienizat punctul de sacrificare si nu sunt probleme, îndeplinim toate conditiile”, a declarat Sorin Cretu, seful Administratiei Pietelor Petrosani. Punctul va functiona în sãptãmâna premergtoare sãrbãtorilor pascale. Pe de altã parte, deja mai multi crescãtori de ovine au anuntat cã îsi vor desface produsele la Petrosani si în restul pietelor din Valea Jiului.  ”Anul acesta vor fi multi crescãtori care vor comercializa miei si preturile ar trebuit sã fie acceptabile. Crescãtorii nu vor putea tine la pret pentru cã mieii sunt deja destul de mãricei si va exista si concurenta supermarketurilor”, a mai precizat Cretu.

Maximilian Gânju

Un comentariu la „Punct de sacrificare a mieilor în Piata Petrosani

  • 5 aprilie 2017 la 09:19
    Permalink

    atentie mare ca vin organizatiile iubitorilor de animale peste voi sa anesteziati mieii inainte de sacrificare [cu votca sau rom] daca se poate

Comentariile sunt închise.