În cursul zilei de joi, 08.02.2024 Organizația PSD Lupeni a avut o întâlnire la care au participat în jur de 250 membri de partid. Practic se poate spune că Organizația PSD Lupeni începe campania electorală în forță, la fel ca de fiecare dată.
Președintele Organizației PSD Lupeni, senator Cristian RESMERIȚĂ: ”Mă bucură faptul că în această după-amiază au fost prezenți atâta de mulți oameni de bine alături de noi, alături de domnul primar Resmeriță Lucian. Proiectele pe care dânsul le-a promovat, au făcut din municipiul Lupeni un alt oraș, un oraș european.
     Obiectivul PSD Lupeni, în acest an este, să câștige toate rundele de alegeri și să facem în așa fel încât această dorință pe care noi, PSD Lupeni o avem, să devină realitate.
  Le mulțumesc tuturor!”
 
Primar Lucian Resmeriță: ”Doresc, să mulțumesc membrilor PSD Lupeni, dar și întregii populații a municipiului Lupeni, pentru sprijinul pe care mi l-au oferit în implementarea proiectelor mele.
            În acest an în municipiul Lupeni dăm drumul la 32 de proiecte cu finanțare europeană. Pe lângă aceste proiecte  mai avem și altele finanțate de la bugetul local și cel național.
            Doresc ca toată populația municipiului Lupeni, să fie alături de mine și să mă ajute, să implementez aceste proiecte.”