PSD este partidul care a realizat cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani

Dupã ce guvernarea PNL a majorat TVA de la 19% la 24%, a crescut taxele firmelor, a impozitat pensiile, guvernarea PSD s-a remarcat întotdeauna prin reducerea taxelor si  stimularea economiei.
Astfel, PSD a readus TVA la 19%, iar anul trecut a redus TVA la doar 5% în domeniul turismului. De asemenea, peste 90% dintre firmele românesti beneficiazã azi de cel mai bun regim fiscal din istoria recentã a României: doar 1% din cifra de afaceri! Tot PSD a eliminat 102 taxe care vizau în mod direct populatia,  respectiv taxa radio -TV, taxa pentru înmatriculare auto, taxele pentru  schimbarea sau înnoirea buletinului, pasaportului etc.
În acelasi timp, PSD a scutit toti pensionarii de plata contributiilor sociale, iar pe cei cu pensii mai mici de 2.000 lei i-a scutit si de plata impozitului, iar pentru ceilalti a redus impozitul pe venit de la 16% la 10% din ceea ce depãseste acest prag. În acest fel, PSD a lãsat mai multi bani în buzunarele pensionarilor, în plus fatã de cresterile succesive ale punctului de pensie, cu valori mai mari si în avans fatã de prevederile initiale ale legii.  De altfel, datele Eurostat aratã cã românii cheltuie mai mult si trãiesc mai bine. Astfel, Irlanda si România au  înregistrat în martie cel mai semnificativ avans din Uniunea Europeanã al comertului cu amãnuntul, comparativ cu perioada similarã din 2018, aratã datele publicate luni de Oficiul European de Statisticã (Eurostat). Media în Uniunea Europeanã a fost de 2,9%! România are un avans de 9,3%, imediat dupã Irlanda (10,8%). Este evidentã deci cresterea puterii de cumpãrare. Românii îsi permit sã investeascã din ce în ce mai mult în propriul confort, în alimente de mai bunã calitate, în haine mai scumpe, în dotarea locuintelor cu aparatura  electrocasnicã si cu mobilã de calitate, în masini noi si în vacante cu familia.
Comandat de Partidul Social Democrat – CUI mandatar 41190008
Executat MBD Reporter Media Srl

Advertisements

4 comentarii la „PSD este partidul care a realizat cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani

 • 15 mai 2019 la 20:11
  Permalink

  Guvernul PSD a facut multe lucruri bune la nivel national dar in Valea Jiului nu a vrut sa asfalteze drumul DN 7A (Cheile Jietului) isi rup masinile cetateni Vaii Jiului spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca , nu a asfaltat drumul DN 66A spre Herculane , nu acorda bani de investitii in Domeniul Schiabil Parang (doar in Valea Prahovei , Poiana Brasov , … acolo au mers bani nostri publici de la bugetul statului) desi Valea Jiului a votat tot timpul 28 ani cu PSD la presedentiale , europarlamentare , parlamentare , locale , … si cetateni Vaii Jiului platesc taxe si impozite in fiecare an ca si cei din Gorj , Valcea , Brasov , …

 • 16 mai 2019 la 17:54
  Permalink

  Psd este partidul cu cei mai multi hoti, mincinosi si parveniti. P (artidul) s(alvati) d(etinutii) a facut ca in Romania sa avem preturi la combustibili mai mari decat in Austria , a facut sa avem cea mai mare rata de taxare a muncii din europa, a facut sa avem cea mai mare inflatie din europa, au eliberat din puscarii 2000 de criminali si violatori, si realizarile acestor tr?d?tori de tara pot continua… sper sa primeasc? ceea ce merita, adica una in bot, acum pe 26 si inca una la toamna pentru a disparea cu totul

 • 22 mai 2019 la 19:03
  Permalink

  votam psd

 • 22 mai 2019 la 19:04
  Permalink

  votam psd

Comentariile sunt închise.