Promisiuni de la Mihai Tudose

Prim-ministrul României promite cã Guvernul va sprijini orice proiect din Valea Jiului. Asa au spus toti premierii, toti ministrii, iar Valea Jiului este din ce în ce mai încercatã, din ce în ce mai defavorizatã.
Toti primarii din Valea Jiului s-au aflat sãptãmâna trecutã, la Bucuresti, unde s-au întâlnit cu premierul României, Mihai Tudose. “Discutiile au vizat problemele cu care se confruntã fostele zone miniere: situatia Complexului Energetic Hunedoara (CEH), a locurilor de muncã,  încãlzirea în sistem centralizat si infrastructura rutierã, respectiv situatia drumurilor nationale care traverseazã municipii si, în special, finalizarea DN 66 A, pe tronsonul Uricani – Herculane, care ar putea revitaliza turismul local. S-a discutat, de asemenea, despre situatia Muzeului Aurului din Brad si solutiile pentru reabilitarea sediului acestei institutii”, aratã informarea Guvernului.
Premierul sustine cã va sprijini orice proiect care poate duce la dezvoltarea Vãii Jiului.
”Guvernul sustine proiectele care pot contribui la dezvoltarea Vãii Jiului si revitalizarea acestei zone prin turism”, a declarat premierul Mihai Tudose, dupã întâlnire.
Guvernul a asistat la declinul economic al Vãii Jiului ani la rând. Nicio mãsurã concretã nu a fost luatã pentru revitalizarea zonei. S-au acordat numai ajutoare pentru restructurare, fãrã a pune însã ceva în loc.
Monika BACIU

Advertisements

3 comentarii la „Promisiuni de la Mihai Tudose

 • 3 decembrie 2017 la 18:12
  Permalink

  minciuni

 • 3 decembrie 2017 la 19:47
  Permalink

  Vor gasi motive sa nu acorde bani de investitii pentru valea jiului (ex. drumul judetean din Parang , ….) desi valea jiului a votat tot timpul cu PSD iar Deva NU a votat cu PSD .

 • 3 decembrie 2017 la 21:59
  Permalink

  Pentru „Valea jiului”.Nu au acordat bani si nici nu vor acorda vreodata atata timp cat sunt prosti ca tine mai „Valea jiului „,care i-ati votat si i-i votati pe cei de la PSD.Este o vorba la romani „Desteptul promite si prostul trage nadejde”.Ghici care esti tu mai „Valea jiululi”

Comentariile sunt închise.