Episcopia Devei și Hunedoarei, în colaborare cu Schitul Sfântul Ilie-Poiana Muierii din Petrila, inaugurează prima tabără de fete, un eveniment mult așteptat care va avea loc între 9 și 14 iulie. Cu entuziasm și bucurie, organizatorii anunță deschiderea înscrierilor pentru toate tinerele cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, care sunt dornice să trăiască o experiență de neuitat în mijlocul naturii.
„Pentru că bucuria unui nou început se cerea împărtășită, ne-am deschis inimile pentru prima tabără de fete de la Schitul Sfântul Ilie din Poiana Muierii! Condițiile de participare sunt simple: dacă ai între 18 și 35 de ani, un dram de curaj pentru o săptămână la munte, cu cazare în cort și sete de Viață sub cer-dac, ne vedem în tabără!”, au declarat reprezentanții Primăriei Orașului Petrila.
Această tabără promite o săptămână plină de activități recreative și spirituale, oferindu-le participantelor ocazia să se deconecteze de la agitația urbană și să se conecteze cu natura și spiritualitatea. Locația pitorească de la Schitul Sfântul Ilie din Poiana Muierii oferă un cadru ideal pentru meditație, rugăciune și activități de team buillding.
Tinerele vor avea parte de experiențe inedite, de la drumeții montane și ateliere de dezvoltare personală, până la sesiuni de rugăciune și reflecție. Totodată, vor beneficia de cazare în corturi, ceea ce le va permite să se bucure din plin de frumusețea peisajului și să trăiască o adevărată aventură sub cerul liber.
Aceasta este o oportunitate unică pentru tinerele din județul Hunedoara și nu numai, de a se cunoaște mai bine, de a lega prietenii și de a experimenta viața în natură într-un mod autentic și profund.
Organizatorii îndeamnă toate tinerele interesate să se înscrie cât mai curând, locurile fiind limitate. Detalii suplimentare și înscrieri se pot obține prin intermediul Primăriei Orașului Petrila.
Prin această inițiativă, Episcopia Devei și Hunedoarei și Schitul Sfântul Ilie-Poiana Muierii își propun să ofere o experiență memorabilă, care să îmbine aventura, natura și spiritualitatea într-un mod armonios, contribuind astfel la dezvoltarea personală și spirituală a participantelor.

foto ilustrativa