Călin Petru Marian a fost implicat într-un accident rutier la Ciopeia. Se pare că a pierdut controlul volanului. Polițiștii spun că l-au testat și rezultatul a fost negativ.

„În jurul orei 18.25, un bărbat de 52 ani, din comuna Baia de Criș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, pe raza localității Ciopeia, a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Bărbatul, care se afla singur în mașină, a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatul fiind negativ, în ambele cazuri”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara

În schimb, fostul prefect a scris, pe pagina de socializare, ca bănuiește o defecțiune tehnică

„Dragi prieteni, sunt bine! Nu am pățit nimic în urma accidentului în care am fost implicat.
Este posibil să fi avut o problemă la sistemul de direcție, pentru că deși nu aveam viteză, nu am mai putut controla mașina. Situația a fost cel puțin ciudată, pentru că autoturismul a fost verificat nu cu mult timp în urmă, mai ales că știam că voi avea drumuri multe și lungi de făcut în întregul județ, pentru a mă întâlni cu cât mai mulți dintre cetăţenii județului Hunedoara”, este declarația lui Călin Petru Marian, fostul prefect al județului Hunedoara, candidatul PNL la funcția de președinte al CJH.