Prefectul de HD: „Faptele antisociale au impus supravegherea Coloniei Petroșani”

Bătăi, scandaluri, apartamente sparte și multe victime. Toate sunt raportate în Colonia municipiului Petroșani, iar prefectul județului Hunedoara spune acum că se impunea intervenția organelor abilitate.

Așa se face că polițiștii și jandarmii vor fi văzuți des pe străzile de acolo.

IPJ Hunedoara a declarat Colonia municipiului Petroșani o zonă ce are nevoie de o supraveghere mai atentă. Bătăile și scandalurile sunt la ordinea zilei și asta a recunoscut și prefectul județului Hunedoara, care a cerut luarea unor măsuri pentru a stopa și, ulterior, pentru a preveni, astfel de evenimente.  

„Am cerut o analiză la nivelul IPJ și a Jandarmeriei, cu privire la măsurile din Colonie. S-au întâmplat anumite evenimente în săptămânile trecute Am luat legătura cu factorii de răspundere și am cerut forțelor de ordine, poliția și jandarmeria, să aibă o atenție specială pentru ceea ce se întâmplă în Colonie. În aceste condiții, IPJ s-a  organizat și în perioada aceasta și cea următoare, vor fi patrule pentru menținerea ordinii în acest sector. La ceea ce s-a întâmplat, acțiunea forțelor de ordine este pe deplin motivată”, a spus Vasilică Potecă, prefectul județului Hunedoara.

De la finalul săptămânii trecute, misiunea forțelor de ordine este aceea de a asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică specifice. Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, iar pe drumurile publice se va asigura prezenţa activă a agenţilor de circulaţie rutieră, la orele de vârf, pe principalele artere, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei.

Toate, pentru că oamenii care locuiesc în zonă și chiar polițiștii care intervin, spun că acolo au loc frecvent bătăi în stradă, furturi și tot felul de acte antisociale.

Diana Mitrache

 

 

 

 

Advertisements

2 comentarii la „Prefectul de HD: „Faptele antisociale au impus supravegherea Coloniei Petroșani”

  • 24 septembrie 2020 la 08:40
    Permalink

    numa acu inainte de alegeri au vazut militienii pardon politistii ca e zona de risc ? pe vremea lui ceasca in fiecare seara te antilneai cu patrula un tablagiu cu doi soldati dotati cu akm uri rar erau scandaluri acu de multi ani nu am vazut vreo haina militara patruland pe strazi si rezultatele se vad aceasta initiativa e foarte ok dar daca tine trei zile ca orice minune atunci e frectie la piciorul de lemn

  • 24 septembrie 2020 la 15:51
    Permalink

    Acum i ti spun sa prinzi tu hotul sa l cazezi sa i dai de mancare si apoi sa i chemi pe ei ca rezolva cazul

Comentariile sunt închise.