Polițiștii au reținut luni un bărbat care se presupune că ar fi cel ce a ucis o tânără din Petroșani. Femeia a fost găsită moartă pe deal, în apropiere de Poligonul de trageri de la Petroșani. Crima s-a petrecut cu mai multe săptămâni în urmă.

Femeia a fost găsită fără suflare, la finalul lunii martie, dar cei care o cunoșteau i-au sesizat lipsa cu câteva săptămâni înainte. Obișnuia să își racoleze clienții în zona pasarelei din stația CFR Petroșani, iar bărbatul, care se presupune că a ucis-o și i-a abandonat apoi trupul în mărăcini, are 57 de ani.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara spun că

din cercetările efectuate în cauză rezultă că ar fi ucis-o în luna februarie. Bărbatul este recidivist, el fiind condamnat anterior pentru omor calificat. A și explicat că a sugrumat-o.

„La data de 19 februarie.2024, în intervalul orar 21:53- 23:12, în timp ce victima se afla în compania inculpatului pe raza municipiului Petroşani, acesta din urmă a ucis-o prin sugrumare, după care a ascuns cadavrul victimei pe un teren viran din apropierea fostului poligon de tragere din municipiul Petroşani”, spun procurorii Parchetului de pe Lângă Tribunalul Hunedoara

Luni, 16 aprilie, la ora 20:10, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus reținerea inculpatului C.C. pentru o perioadă de 24 de ore, iar marți au solicitat Tribunalului Hunedoara arestarea preventivă a înculpatului pentru 30 de zile.

Costel Cîrcel a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. De menționat că a mai ucis o femeie și a fost condamnat la 20 de ani de închisoare. A strâns- o de gât, la fel ca pe femeia de 35 de ani din Petroșani. Nu a executat toata pedeapsa așa că acum a ucis din nou. Prima victimă a fost abandonată în Cluj.

 

 

Diana Mitrache