Casa de pensii Hunedoara începe distribuția biletelor de tratament pentru pensionari. Prima serie începe în această săptămână, iar cei care au ieșit la pensie pot alege una dintre stațiunile alneare din țara noastră, pentru a beneficia de tratament, în funcție de recomandarea medicului de familie.

Casa de pensii din Hunedoara eliberează acum prima serie de bilete de tratament. Vorbim despre 92 de bilete în stațiunile pe care le deține Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă.
Potrivit unui comunicat remis presei, Casa Județeană de Pensii Hunedoara anunță că vor fi organizate un număr de 18 serii, începând cu data de9 martie 2023. Pentru seria numărul 1, cu începere în perioada 9-12 martie, Casa Județeană de Pensii Hunedoara are repartizate 92 de bilete de tratament.
Pensionarilor din Hunedoara le-au fost repartziate 4 bilete la Bala; 10 la Buziaș; două la Covasna; 60 la Geoagiu; 8 la 1 Mai; 6 la Moneasa, iar două la Olănești.
Prețul integral al biletelor a fost stabilit și, în stațiunea 1 Mai, Covasna, Bala, Geoagiu, Moneasa sau Olănești costă 2.652 de lei, iar la Buziaș – 2.524 de lei. Durata unui bilet de tratament simplu este de 16 zile, în timp ce durata unui tratament balnear este de 12 zile.
Diana Mitrache