F emeia a fost bătută de fostul concubin în propria locuință și s-a aruncat de la balconul apartamentului pentru a scăpa de individul violent. Era doar în lenjerie intimă iar o femeie care-și plimba câinele a asistat la scena terifiantă.

Tânăra a cerut protecție din partea autorităților, iar
Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani a cerut emiterea unui ordin de protecție. Procurorul de caz a arătat că victima este în pericol și se impune protejarea ei pentru o perioadă maximă, având în vedere urmările destul de grave în care se află ca urmare a incidentului petrecut în data de 21.11.2023, mai ales că tânăra a fost internată în spital și supusă la mai multe intervenţii
chirurgicale.
”A mai arătat că au fost deschise două dosare penale în care pârâtul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi vătămare corporală, dosare în care va fi stabilită situaţia reală şi împrejurările care au determinat-o pe reclamantă să se arunce de la balcon”, a arătat procurorul. Femeia a spus că fostul concubin s-a dus la ea pentru a întreține relaţii sexuale și l-a refuzat. Individul i-a spart telefonul pentru a nu suna la 112, a luat un cuțit și a speriat-o pe tânără determinând-o să se arunce de la balcon. Instanța a considerat că se impune emiterea ordinului de protecție o durată de 6 luni de zile, perioadă în care individul nu mai are voie să se apropie de fosta parteneră.