O nouã firmã de gospodãrire a Petrilei, un nou director – Doinita Bãlãnesc

“…Am înfiintat prin hotãrâre de Consiliu Local o nouã firmã în locul falimentarei SC Edil Urban, s-a numit si un consiliu de administratie al cãrui presedinte este doamna Doinita Bãlãnesc si, automat, presedintele CA este si directorul societãtii” – Vasile Jurca, primar al orasului Petrila.

Primãria si Consiliul Local Petrila au decis sã înfiinteze o altã societate de gospodãrire a orasului, în locul SC Edil Urban SA, care este falimentarã, faliment ascuns de fostul edil, Ilie Pãducel, din cauzã cã se afla în perioada electoralã pentru alegerile locale.

Hotãrârea de a înfiinta o nouã firmã – SC Edil Sal Prest SA, a fost adoptatã în Consiliul Local, a fost numit si consiliul de administratie al acesteia, iar în prezent se lucreazã la documente pentru a exista în fapt.

“Utilajele de la SC Edil Urban sunt ale Primãriei Petrila si nu putem lãsa orasul fãrã un serviciu important, mai ales cã facem parte din ADI. Edil Urban-ul este în faliment, parcã aveau termen de judecatã chiar luna aceasta, august. Este rãu cã acest lucru nu a fost adus la cunostintã, din timp, de fostul primar Ilie Pãducel, atunci când se mai putea face ceva. Dar asta este. Am înfiintat prin hotãrâre de Consiliul o nouã firmã, s-a numit si un consiliu de administratie al cãrui presedinte este doamna Doinita Bãlãnesc si automat, presedintele CA este si directorul societãtii. Eu, cunoscând-o, am toatã convingerea cã noua societate va merge bine. Doamna Bãlãnesc este un om cu pregãtire, cu experientã, ambitioasã si capabilã. Nu se poate sã se lucreze cum a fãcut cealaltã societate falimentarã, care stãtea doar cu mâna întinsã la Primãrie si la Consilulul Local.

Pentru a functiona, a se dezvolta, trebuia sã se zbatã pentru lucrãri, contracte si putea trãi bine, nu doar sã cearã. De acum, o sã vedeti, va fi altceva si cu totii vom avea de câstigat în Petrila” – a declarat primarul orasului Petrila, Vasile Jurca. Fostul consilier local, acum consilier judetean Doinita Bãlãnesc a refuzat orice declaratie pânã la definitivarea documentelor de constituire a SC Edil Sal Prest SA Petrila.

Ileana Firtulescu

9 comentarii la „O nouã firmã de gospodãrire a Petrilei, un nou director – Doinita Bãlãnesc

 • 22 august 2016 la 21:47
  Permalink

  de risul curcilor aceasta gasca de ciolanari adunati din toate scursorile politice ale pnl sau pc sau cine mai stie de pe unde suntem convinsi ca madam se pricepe bine de tot mai ales ca a luat meditatii de la multi patroni sau oameni politici in functie de interesul de moment oricum gasca a asta a semianalfbetului de la petrila are de toate inclusiv consiliere spirituala de la vicele traseist si acum o dubioasa sefa la gunoaie….tare de tot.

 • 23 august 2016 la 07:04
  Permalink

  De unde are experienta? Din patul lui Gui? De sub biroul lui Costiel? De la casieria bancii, unde a lucrat? De la firma pe care o conduce, ale carei rezultate au fost derizorii? Dictatura prostilor, noaptea mintii…

 • 23 august 2016 la 07:07
  Permalink

  Cumetria PSD si cum ajungi directoare cu miau-miau

 • 23 august 2016 la 08:04
  Permalink

  Un gunoi va ridica gunoaiele din Petrila.

 • 23 august 2016 la 08:11
  Permalink

  Niste tampiti, de o nesimtire crasa!

 • 23 august 2016 la 08:31
  Permalink

  dupa venirea in psd de la pnl . insfarsti acum au si psd =ti de unde sa suga ,au inebunit cu totii ,cum sa pui un exemplar sa conduca noua societate ? cred ca potrivit era paducel ! sau barbartul sau doru zis cucu ,nu pupaza , atu uitat de electorat isi impart locurile calde intre ei ,sa va ia dr psd

 • 23 august 2016 la 08:38
  Permalink

  Doamneeeeee…. cata frustrare adunata in inimile celor care comenteaza si o contesta pe doamna Balanesc. Nu-mi vine sa cred ! Nici nu si-a inceput activitatea si deja toata lumea ii da in cap. Dar daca societatea va merge spre bine, va avea profit si orasul va arata exemplar din punct de vedere al curateniei, atunci ce veti mai zice ???

 • 23 august 2016 la 09:51
  Permalink

  Deci sa inteleg tovarase Bebe Almajan !
  Ti-a supt-o si tie, de-i tii asa partea !?

 • 24 august 2016 la 16:10
  Permalink

  Despre ce vorbiti?….cine erau lingaii lui Paducel?…..erau destepti asai!…hai sa nu vorbim vorbe vorbite. Cati din cei ai lui Paducel erau competenti? Invidia si rautatea nu va da pace, voua celor frustrati…VORBE-N VANT!….

Comentariile sunt închise.