Din cauza unei defectiuni apãrute pe strada Trandafirilor din Cartierul Bãrbãteni al municipiului Lupeni, Apa Serv Valea Jiului informeazã cã va fi necesarã impunerea unei restrictii majore a apei potabile, pentru ziua de 12 ianuarie 2017.

Restrictia va afecta  cartierele de pe o jumãtate din municipiul Lupeni, aceasta fiind absolut necesarã în vederea remedierii pierderilor apãrute pe tronsonul de aductiune mentionat, având în vedere cã din cauza conditiilor meteorologice, aceastã defectiune poate pune în pericol alimentarea cu apã a întregului cartier Bãrbãteni.

Având în vedere aceste aspecte, conducerea Apa Serv a luat decizia realizãrii acestei restrictii, pentru efectuarea lucrãrilor de remediere a defectiunii semnalate. Restrictia va fi aplicatã pentru ziua de 12 ianuarie 2017, în conditiile în care evolutia temepraturilor prognozate va face posibilã executia lucrãrilor care se impun. Zona afectatã va fi semnalizatã corespunzãtor.

Rugãm cetãtenii din zonã sã aibã în vedere situatia creatã. S.C Apa Serv Valea Jiului S.A Petrosani îsi cere scuze pentru disconfortul creat pe zona de drum respectivã si vã multumeste pentru întelegere.

Biroul de presã al Apa Serv Valea Jiului