Nicolae Guță, regele manelelor din Petroșani a ajuns în vizorul ANAF. Aceasta pare a fi una dintre știrile de prime-time din România, după ce petroșăneanul nostru ar fi făcut 180.000 de euro pe tiktok. Ce spune ANAF Petroșani, am aflat și noi acum.

Artistul a strâns, zilele trecute, o adevărată avere pe tiktok, după un live în care a dat dedicații muzicale.
După 4 ore, manelistul avea nu mai puțin de 180.000 de euro în conturi. Fanii s-au uitat și au fost în număr extrem de mare, așa că i-au trimis banii în conturi. Desigur, printre cei care au dat cel mai mult, sunt câțiva oameni cu sume mari. Iar platforma și-a tras partea, manelistul rămânând cu aproximativ 50.000 de euro. Așa că acum se presupune că ANAF ar fi pornit pe urmele banilor încasați.
„Dacă e vorba de o sursă on-line, în speță, media, teoretic, ar fi trebuit să fie impozitat la sursă. Dacă există surse necuvenite, intră sub incidența Controlului marilor averi, unde, din ce știu eu, a făcut obiectul unor verificări”, a declarat Valentin Petrar, director ANAF Petroșani, fără a preciza dacă va exista sau nu o verificare în acest sens.
Potrivit presei centrale, ANAF ar vrea să afle, concret, de unde provin banii pe care Nicolae Guță i-a primit și de aceeași soartă ar putea avea parte și alți artiști care au primit bani în timpul live-urilor de pe tiktok.

Diana Mitrache