Cea de-a 46-a editie a Nedeii Vulcãnene va debuta sãptãmâna viitoare si este dedicatã aniversãrii Centenarului Marii Uniri.  140.000 de lei este suma alocatã de autoritãtile locale pentru organizarea evenimentelor care constau în actiuni sportive, culturale, dar si artistice. Cele mai mari sume de bani sunt alocate pentru premierea celor care vor participa la competitiile de fotbal, si anume câte 250 de lei pentru cei care ocupã primele locuri ale podiumului.
Edilii din Vulcan nu i-au uitat nici pe pensionari. Pentru acestea vor fi organiazte concursuri de table, cãrti si sah. Cei care se calificã pe primul loc vor primi 45 de lei, locul doi se va premia cu 35 de lei, iar locul al treilea va câstiga 30 de lei.
Competitiile din cadrul nedeii vor cuprinde si un moment dedicat Centenarului marii Uniri. În acest sens, se organizeazã un cros, iar municipalitatea va acordatricouri inscriptionate cu logo ROMÂNIA 100. Actiunile din cadrul Nedeii Vulcãnene vor debuta, luni, 25 iunie, la ora 16:00
Monika BACIU