Duminica Tomii i-a adunat pe mai marii judetului Hunedoara in Campu lui Neag, la Nedeia Troitei, desi in ultimii ani, cand nu era campanie electorala, nu au prea trecut pe acolo.

Au putut fi vazuti, la Campu lui Neag, Mircea Molot – presedintele CJ Hunedoara, Cosmin Nicula – deputat PSD, Mariana Campean – deputat PNL, consilierul judetean Alin Simota (PNL), Gheorghe Ile – primarul municipiului Vulcan si Mircia Muntean, primarul Devei.

Momentele penibile ale manifestarii nu au lipsit, avand in vedere ca primarul Buhaescu, in loc sa vorbeasca despre evenimentul in sine, despre istoria de neuitat a locuitorilor din Campu lui Neag care au fost luati cu forta din casele lor, si-a facut campanie electorala pe fata si s-a mai milogit putin de politicieni.

”Va rog sa ne sprijiniti, sunt sigur ca puteti. Salariile sunt mici, este cel mai greu acum. Speram ca acest declin grav, urias, economic si social sa se stopeze. Poate avem ajutor de la anul ca acest declin nemaipomenit sa fie oprit”, a declarat primarul Danut Buhaescu. Insa el a uitat sa precizeze in ce consta ”nemaipomenitul declin” al lui, in conditiile in care declaratia de avere arata ca pe timp de criza s-a trezit cu o avere frumusica…

Mircea Molot a fost mai cumpatat in declaratii si a vorbit scurt si la obiect: ”Momarlani, nu-i uitati pe cei care v-au demolat casele si v-au distrus urbea. Sa va bucurati de lucrurile bune, sa va intristati de lucrurile rele pe care vi le fac unii si sa va aduceti aminte de ele”.

Anamaria NEDELCOFF