E xtrem de gelos, agresorul l-a urmărit pe actualul iubit al fetei și când a prins momentul l-a luat la bătaie. Victima agresiunii a avut nevoie de aproape o lună de îngrijiri medicale pentru a se recupera.

Incidentul deosebit de violent a avut loc pe o stradă din municipiul Lupeni, iar tânărul bătut se îndrepta spre un bar din localitate pentru a vedea un meci de fotbal alături de amici. ”Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată de către persoana vătămată (…) învederând faptul că, la data de 20.06.2021, a fost agresat fizic. Fiind audiată, persoana vătămată a precizat că, la data de 20.06.2021, în jurul orei 22.00, se deplasa pe strada Narciselor din Lupeni, vorbind la telefon cu mama sa. Ajuns în zona în zona blocului nr.10, a fost strigat de către inculpat iar când s-a întors să vadă despre ce este vorba, inculpatul l-a lovit cu pumnul în zona feței, astfel că a căzut la pământ, scăpând și telefonul din mână, iar acesta s-a spart. În timp ce era căzut la pământ, a fost lovit în continuare de către inculpat, cu pumnii și picioarele, în zona capului.
În urma agresiunii, persoana vătămată a suferit leziuni care au necesitat 25-30 zile de îngrijiri medicale”, se arată în ancheta procurorilor. Aceștia chiar l-au testat pe tânărul bătut cu poligraful, pentru a afla dacă cele susținute de el se confirmă. Rezultatul a arătat fără echivoc că a fost sincer în răspunsurile privind agresarea sa fizică de către inculpat. Bătăușul, recidivist din Lupeni, s-a lăudat fostei sale iubite că i-a bătut prietenul, dar n-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor. În baza probelor, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani au dispus trimiterea în judecată a individului pentru infracțiunea de loviri sau alte violenţe, cazul urmând să fie soluționat de Judecătoria Petroșani.