Murãturi, produse traditionale si muzicã – la Vulcan

Toamna se numãrã borcanele din cãmarã si, dacã la Petrosani, Zilele Recolteui au loc sãptãmâna viitoare, Gheorghe Ile spune cã va aduce si el la Vulcan producãtorii din toatã tara.

Vor veni oameni cu produse traditionale si, tocmai de aceea târgul va fi unul dedicat umplerii cãmãrilor pentru iarnã. „Noi am considerat cã este timpul propice pentru a organiza aceste manifestãri în zilele de 21, 22 si 23 octombrie. Spre sfârsitul acestei luni vom organiza acea piatã de toamnã, Ziua Recoltei, în Vulcan, ca oamenii sã îsi poatã asigura cãmãrile. Va fi si spectacol în acelasi timp ca sã atragem cetãtenii si sã poatã sta seara la o masã cu prietenii”, declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Zilele recoltei au loc si la Petrosani în perioada 14 -16 octombrie, iar o sãptãmânã mai târziu, îi vom regãsi la Vulcan. Asta, mai ales cã vor fi invitati producãtori autohtoni din mai multe zone ale tãrii, care vor veni cu must, produse ceramice, fructe, legume, brânzã, mezeluri si produse de panificatie.

Diana Mitrache

Advertisements