Mircea Bobora noul presedinte al CJH / Laurentiu Nistor: “Regret cã plec, dar în partid e disciplinã”

Laurentiu Nistor a demisionat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara.  Acesta regretã cã pãrãseste Consiliul Judetean, însã subliniazã cã respectã disciplina de partid.

„Vreau sã vã multumesc pentru perioada în care am colaborat, o perioadã rodnicã pentru judetul Hunedoara. Multumesc ambelor partide din Consiliu pentru efortul de a întelege cã majoritatea proiectelor au fost în interesul cetãtenilor judetului Hunedoara.

Îi multumesc Oanei Frânc pentru prezentarea situatiei de la sectia de Pediatrie. V-am ascultat, iar la 31 decembrie acoperisul, mansarda si ultimul etaj vor fi gata. Regret cã plec, dar în partid e disciplinã. Prin plecare mea, sunt convins cã întreg Consiliul Judetean va lucra la fel de bine cu noua conducere. Vã recomand, dacã îmi permiteti, sã vã gânditi bine asupra problemelor judetului Hunedoara. Politica cetãteanului trebuie fãcutã aici. Îi asigur pe cetãtenii judetului Hunedoara cã proiectul cu care am candidat la alegerile locale va fi dus la îndeplinire de colegii mei din PSD”, a declarat Laurentiu Nistor dupã ce si-a prezentat demisia din functia de presedinte.

În locul sãu la sefia Consiliului Judetean Hunedoara a fost ales presedinte Mircea Bobora.  Acesta a obtinut 19 voturi “pentru”, în timp ce contracandidatul sãu Vetuta Stãnescu, propunerea PNL, a obtinut 13 voturi “pentru”.

Monika BACIU

Advertisements

2 comentarii la „Mircea Bobora noul presedinte al CJH / Laurentiu Nistor: “Regret cã plec, dar în partid e disciplinã”

  • 19 decembrie 2016 la 20:22
    Permalink

    Presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara ar fi trebuit sa fie din valea jiului , valea jiului a votat tot timpul cu PSD-ul . Speram ca la primavara sa inceapa modernizarea asfaltarea drumului din Parang .

  • 19 decembrie 2016 la 22:24
    Permalink

    Daca e disciplina in partidul PSD Razmerita de ce nu pleaca in senat? ne scapam si noi de el.

Comentariile sunt închise.