Membrii asociatiilor vor plãti apa direct la casierii

Nu conteazã cã esti în asociatie sau nu, cã faci parte dintr-o asociatie de proprietari cu mari datorii, ori cã locuiesti într-un bloc fãrã, pentru cã facturile la apã vor fi plãtite direct la sediul Apa Serv.  Decizia apartine managerului general Costel Avram, care spune cã a constatat cã oamenii din asociatii sunt buni platnici, dar cã probleme le fac cei de la Asociatii, care nu prea varsã toti banii si cu diferenta fac ei fatã altor cheltuieli.
„Începând cu data de 1 ianuarie 2018, vrem sã luãm toti beneficiarii nostri de la asociatii, la plata directã la ghiseele Apa Serv. Facem toate demersurile ca toti, chiar dacã pentru noi este mai greu, sã îi trecem la încasare directã. Toate calculele noastre aratã cã cei care sunt la încasare directã îsi plãtesc, cred cã si cei din asociatii plãtesc, dar, din pãcate, presedintii si cei care conduc asociatiile, încaseazã bani de apã si fac alte cheltuieli”, a precizat Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului. Nu o datã, oamenii din asociatiile de proprietari au rãmas fãrã apã, desi aveau facturile la zi, din cauza datoriilor colosale ale asociatiilor de proprietari. Costel Avram a devenit chiar celebru, dupã ce a debransat de la apã inclusiv blocul în care locuia, pentru datoriile la apã ale asociatiei de proprietari din care face parte si blocul sãu.
Diana Mitrache

2 comentarii la „Membrii asociatiilor vor plãti apa direct la casierii

 • 10 noiembrie 2017 la 17:08
  Permalink

  In baza carei facturi se va incasa consumul de apa, la ghiseul ASVJ, in conditiile in care persoana fizica ce face parte dintr-o Asociatie de Proprietari nu are contract de furnizare directa si in consecinta nici factura pe numele ei ? Pentru a se incasa la casieria ASVJ trebuie sa existe contract direct intre compania furnizoare si persoana fizica ce plateste, si, bineinteles, si o factura in numele acesteia ! Ori pana acum ni s-a spus ca singurul loc in care se poate plati apa rece este numai la, si prin Asociatie, pentru ca nu exista un contract intre parti, iar singurii abonati care fac parte dintr-o Asociatie de Proprietari si care pot plati apa, direct la ghiseul ASVJ, sunt cei care au bransamente individuale !!!
  In concluzie, din materialul prezentat, sa intelegem ca se vor face contracte individuale si celor care vor sa iasa din Asociatiile de Proprietari, in care sunt captivi, tocmai pentru a achita factura de apa rece ??????? Asteptam un raspuns CLAR si PUBLIC (chiar si in mass media) din partea domnului Director General al ASVJ !!!

 • 12 noiembrie 2017 la 00:31
  Permalink

  Pentru cetatenii Vaii jiului, acest traseist politic Avram, n-a stiut decat sa scumpeasca apa si sa „taie” apa la multi oameni……fara vina! Noi locuitorii Vaii Jiului, platim apa la unul dintre cele mai mari preturi din tara! Si…..am uitat sa va previn, sa nu cumva sa aveti ghinionul sa aveti vreo avarie in reteaua de apa in zi de sarbatoare! Puteti sa sunati la echipa de interventie, pana o sa va rupeti degetele, tin telefonul pe „ocupat”, ca sa nu fie deranjati! Halal……manager!

Comentariile sunt închise.