Medic din Brad, al patrulea din România care a murit de COVID -19

O doctoriţă din Brad, de 69 de ani, a murit la Cluj, pe secţia ATI a spitalului de boli infecţioase. Femeia a contactat virusul în spitalul de la Brad, acolo unde lucra şi a pierdut lupta cu boala.
„Boala a contactat-o la spital. Apoi a ajuns la spital la Cluj şi primarul din Brad, Florin Cazacu este cel care a dat vestea morţii  doamnei doctor. Din păcate, avem acum primul caz al unui medic care moare în judeţul nostru de COVID -19, o veste tragică”, a spus Costel Avram, administrator public al judeţului Hunedoara.
Medicul a fost în prima linie timp de câteva săptămâni şi, după ce a contactat boala a fost transferată la spitalul de la Cluj. „Din nefericire, doamna doctor Marinela Feier, medic la Spitalul Municipal Brad, după o lungă suferinţă la secţia ATI de la un spital clujean, a pierdut, în seara zilei de 27 aprilie 2020, lupta cu necruţătorul COVID-19. A fost un om deosebit si un profesionist desăvârşit, dar mai ales a fost un om care a iubit mult oamenii!”, a scris pe pagina sa de socializare primarul din Brad, Florin Cazacu.
Medicul din Brad este primul care a murit de COVID în judeţul nostru, iar la nivel naţional, este al patrulea caz.
Peste 1.000 de cadre medicale sunt infectate cu COVID-19 şi sunt în diverse stadii de boală.
Diana Mitrache