Așa cum a promis încă din timpul campaniei electorale, Vasilică Jurca l-a susținut pe Marius Heljiu pentru funcția de viceprimar la orașului Petrila. Și acest lucru s-a întâmplat în urma votului de astăzi.
Imediat ce s-a alăturat echipei PSD de la Petrila, în timpul campaniei electorale, Marius Heljiu a fost propunerea tuturor pentru postul de viceprimar. Având majoritate, consiliul l-a și votat, iar acesta intră oficial să lucreze pe acest post.
Defapt, Marius Heljiu a ajuns pe funcție puțin mai înainte, după ce Dorin Curtean a trebuit să plece, fiindcă a trecut la o altă formațiune politică.
„Domnul Marius Heljiu va fi viceprimarul orașului Petrila. El a fost și până acum, ales pe ultima perioadă a mandatului trecut și acum a fost ales pentru acest nou mandat”, a spus Vasilică Jurca, primarul orașului Petrila.
Consiliul local al orașului Petrila a depus jurământul în data de 21 octombrie, iar la această primă ședință, Marius Heljiu a fost ales să îl secondeze pe Vasilică Jurca.
Acesta a ocupat postul încă de la mijlocul lunii septembrie, venind pe locul lui Dorin Curtean, care a trecut la Pro România.

Diana Mitrache