Mai simplu on-line pentru someri

11În doar câteva luni de la aplicarea programului on-line de cãutare a unui job, numãrul celor care si-au gãsit de lucru a crescut simtitor. Responsabilii AJOFM din Hunedoara spun acum cã proiectul are un real succes, mai ales cã acolo pot intra oameni care nu au posibilitãti materiale sã plece din orasul natal în cãutarea unui loc de muncã. Mediul on-line devine profitabil pentru somerii care îsi cautã de lucru. Tocmai un astfel de proiect a fãcut ca numãrul celor care nu aveau un job anul trecut sã scadã, datoritã faptului cã, odatã înregistrati într-o bazã de date on-line, a fost mai usor sã fie… mai departe

4 comentarii la „Mai simplu on-line pentru someri

 • 10 aprilie 2014 la 07:30
  Permalink

  ACEST DOMN IORGOVAN VELICHI AR TREBUI SCHIMBAT URGENT A FOST PDL IST INRAIT A TRECUT LA PNL SI ACUM DA TIRCOALE PE LA UNPR E AMESTECAT IN TOT FELUL DE AFACERI DUBIOSE CU PROIECTE PE BANI EUROPENI NU PLATESTE COLABORATORII CU LUNILE TIPUL E MINJIT TOTAL IAR PSD ISI FACE UN DESERVICIU CA L MAI MENTNE IN FUNCTIE.

 • 10 aprilie 2014 la 18:30
  Permalink

  Frectii la un picior de lemn a responsabililor Ajofm Hunedoara cand rata somajului este una dintre cele mai ridicate din tara ,iar la nivelul judetului este in crestere tot timpul. Daca unii dintre someri isi mai gasesc cate un loc de munca in strainatate, asta si in functie de anotimp, nu poate fi rezultatul vreunui proiect despre care povesteste directorul AJOFM Hd, pentru ca si pana la aparitia proiectului tot asa se descurcau somerii in asi gasi un loc de munca.Asa ca mai putin cu laudele cand realitatea este alta.

 • 11 aprilie 2014 la 15:33
  Permalink

  Domnule Iorgovan, am citit despre subalternul Bercea Valentin cel care câstiga de la cinci locuri de munca iar pentru ca a fost dat in vileag de catre un cetatean a inceput sa ameninte sub sigla institutie unde este salariat. Sa va fie rusine domnilor functionari publici, platiti din banii bunului contribuabil, ati mers prea departe si asta datorita sistemului care functioneaza „perfect” pentru a nu va pierde functiile platite regeste de Statul Român!

 • 4 aprilie 2015 la 14:20
  Permalink

  Un infractor, înc? …nere?inut…

Comentariile sunt închise.