L una octombrie aduce balurile bobocilor la liceele din Valea Jiului. La Lupeni acestea bat la ușă iar în acest sens pregătirile sunt în toi.

Ca în fiecare an administrația locală de la Lupeni vine în sprijinul liceelor cu sume de bani pentru organizarea
acestor frumoase evenimente. Mai mult decât atât primăria asigură și locația, aceta fiind ca de fiecare dată Palatul Municipal ”Minerul”, sonorizarea și tot ceea ce mai au nevoie elevii.
”În fiecare an
sprijinim școlile pentru aceste acțiuni pe care le fac. Filicit organizatorii pentru că încă reușesc să păstreze aceste tradiții prin organizarea balului bobocilor. Aceste acțiuni organizate de către licee se desfășoară la Palatul Municipal ”Minerul”, care este o locație foarte frumoasă pentru astfel de evenimente. Noi
contribuim cu sume de bani și tot ceea ce înseamnă logistic, adică locație, sonorizare și tot ceea ce este necesar
pentru ca balurile să iasă foarte bine. Un alt aspect care mă bucură este creativitatea de care dau dovadă elevii în fiecare an în organizarea acestor baluri”, a declarat Lucian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.
Pentru edilii din Lupeni educația a fost și v-a rămâne o prioritate, pe parcursul anilor fiind alocate sume importante de bani pentru moderni­zare și dotări cu
aparaturi performante.
Monika BACIU