Lista candidatilor care au pierdut deja alegerile!

Econtext.ro, specializat în analize economice si politice a fãcut publice, de-a lungul timpului, previziuni stiintifice si jurnalistice care s-au dovedit a fi exacte. În 19 noiembrie, Econtext a prezentat lista candidatilor care vor pierde alegerile din 9 decembrie 2012.

Adio, Dan Diaconescu, Monica Ridzi, Ialomitianu, Grapini, Brânzã…

“Alegerile de luna viitoare nu aduc confruntãri prea multe, de parcã fiecare partid ar fi încercat sã-si plaseze candidatii cu sanse mari în cele mai sigure colegii.

De departe, cea mai asteptatã confruntare este între Dan Diaconescu, liderul PP-DD, si Victor Ponta, actualul premier si co-lider USL.

Ei candideazã pentru un post de deputat în acelasi colegiu (6) din judetul Gorj.

Dueluri

Econtext a analizat toatã lista candidatilor si vã prezintã cele mai interesante dueluri si posiblii câstigãtori ai acestor dueluri.

În total, am identificat 18 dueluri, cu câte doi finalisti, iar perdantii au fost nominalizati pe baza sondajelor locale, din publicatiile locale, din orasele unde acestia candideazã.

Multi sunt actuali parlamentari, iar unii au deja mai multe mandate la activ.

Candidat contra candidat

Unii candidati sunt extrem de faimosi în orasul în care candideazã, pe când altii, în plus, sunt cunoscuti la nivel national. Dar acest fapt nu aduce nici un avantaj prea mare pentru vreuna din pãrti.Un alt duel interesant este între Monica Iacob-Ridzi, acum candidat din partea PP-DD, si Ioan Rus, USL, ambii candideazã pentru un mandat de deputat în colegiul cinci din Hunedoara. Iar cele mai mari sanse de câstig le are Ioan Rus. Ceea ce înseamnã cã Monica Iacob-Ridzi nu mai ajunge în Parlament.

O altã disputã aprigã are loc în Brasov, în colegiul 8 pentru Camera Deputatilor.

Se întrec fostul premier Petre Roman (USL) si fostul ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu (ARD). Câstig: Petre Roman.

De altfel, USL iese câstigãtor în cele mai multe din aceste dispute!”

Ileana FIRTULESCU

biroul de presã USL

 

Advertisements

5 comentarii la „Lista candidatilor care au pierdut deja alegerile!

 • 21 noiembrie 2012 la 08:30
  Permalink

  Sa fie asa si in colegiu nostru trebuie sa se faca o campanie mai vizibila si in PETRILA . Succes USL multa incredere dl Rus in petrileni

 • 21 noiembrie 2012 la 15:07
  Permalink

  Monica Iacob Ridzi a adus fonduri pentru modernizarea Vaii Jiului (ex. sa modernizat Petrosaniul,Petrila,Vulcanul,…)iar PSD-ul acum a taiat investilile pentru Valea Jiului (Domeniul Schiabil din Parang-Vulcan-Straja,anveloparea blocurilor,bazinul scolar din Petrosani,…) dar Victor Ponta nu a taiat investilile in Gorj (pista de atletism al stadionului Panduri din Tg.Jiu,pista pentru elecoptere,….)acolo unde el este parlamentar si candideaza,deci sa voteze cu PSD-ul (USL) doar gorjeni.

 • 21 noiembrie 2012 la 15:17
  Permalink

  Pronostic rezultate alegeri.
  La Senat lucrurile sunt clare. Cosmin Nicula va face peste 50%.
  La Camera Deputatilor pe colegiul din vest Cristian Rasmerita va face peste 70%.
  La Camera Deputatilor pe colegiul din est locul I – 47% – ?????; locul II – 35% – ?????; locul III – 8% ARD; locul IV – 4% UDMR; locul V – 3% PRM; alte partide 3%. Probabilitate mare ca pe locul I sa se claseze candidatul care va face un mare spectacol de manele in ultima zi de campanie si care va avea oameni mai „buni” in sectiile de votare.

 • 21 noiembrie 2012 la 17:36
  Permalink

  Dl. Rus o intrebare. Cine v-a sfatuit sa alegeti poza respectiva de pe afise? Este putin cam gay. De exemplu poza se apare la acest articol este mult mai buna. In schimb cea cu degetul pe obraz este ideala pentru un anunt la rubrica matrimoniale.

 • 21 noiembrie 2012 la 18:30
  Permalink

  Vehicularea listei cu pricina inseamna mobilizarea electoratului celor asa zisii pierzanti!

Comentariile sunt închise.