Laurentiu Nistor pleacã în Parlament

Laurentiu Nistor, încã, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara s-a decis. Va pleca în Parlament, dupã ce PSD a câstigat alegerile parlamentare. Acesta a câstigat un nou mandat de deputat.

„Nu mai am timp sã mã rãzgândesc, m-am hotãrât si sunt cel care niciodatã nu am mintit hunedorenii. Voi pleca în Parlamentul României”, a declarat Laurentiu Nistor. Laurentiu Nistor va fi, astfel, la cel de-al treilea mandat de deputat în Parlamentul României. Urmeazã sã fie ales, de cãtre consilierii judeteni, noul presedintel al Consiliului Judetean Hunedoara. Urmãtorul membru PSD care va intra în CJ Hunedoara în postura de consilier judetean este Dacian Ciodaru.

Cristian Resmeritã încã se gândeste

Cristian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni, încã nu a luat o decizie. Acesta va trebui sã aleagã între Senat si Primãrie.

“Încã nu m-am decis ce voi face. Deocamdatã sunt primar. Mai am timp 15 zile sã mã decid”, a declarat Cristian Resmeritã, senator ales PSD si primar al municipiului Lupeni. La Lupeni, în cazul în care Cristian Resmeritã va opta pentru fotoliul de senator, urmeazã declansarea procedurilor legale pentru organzizarea, în termen de cel mult 90 de zile, de noi alegeri pentru primar.

Monika BACIU

6 comentarii la „Laurentiu Nistor pleacã în Parlament

 • 13 decembrie 2016 la 21:01
  Permalink

  Valea jiului a votat tot timpul cu PSD-ul si merita mai multa atentie si din partea Consiliului Judetean Hunedoara , un presedinte de CJ cu suflet pentru valea jiului (modernizarea asfaltarea drumului din Parang) . Ieftinirea pretului apei in valea jiului mai ales ca aici apa vine prin cadere si sa investit mult din bani nerambursabili (orce investitie de modernizare se finalizeaza cu scaderea costurilor , ceea ce la ApaServ dupa atatia ani de investiti nu se vede scaderea pretului apei pentru abonati dar se vede cresteri de salari la sefi de la ApaServ valea jiului ) , CJH este actionar majoritar la ApaServ valea jiului .

 • 13 decembrie 2016 la 21:22
  Permalink

  Duteeee ,duteeeeee Nistore ! in parlament sa nu faci legi pentru noi,sa faci doar pentru voi ,,,sugaciii.

 • 13 decembrie 2016 la 23:41
  Permalink

  Cata perversitate pot avea acesti oameni! Pai nu era clar mai oameni buni ca daca au candidat pe listele electorale pe pozitia nr.1, vroiau sa fie parlamentari? Astia ne cred tampiti cu totul!

 • 14 decembrie 2016 la 10:18
  Permalink

  Si uite asa se duc idiotii dintre noi la ceruri [a se citit parlament], cu ajutorul tampitilor pro-saracie si coate goale.
  Sa fie condusa Romania de un jegos penal cu acte in regula pe nume Dragnea, care practic a ingropat un judet in cacat si saracie adica Teleormanul, mi-se pare prea mult pentru anul 2016. Mai intelegema daca aceasta aberatie politica se intampla in ani 90, Cat despre paduchele asta de Nistor, ce pot sa spun ? O alta bucata de cacat PSD-ist in parlamentul Romaniei, nimic alceva.
  Tara de idiotiu !

 • 14 decembrie 2016 la 10:56
  Permalink

  Laurentiu te iubim, ca ca tine nu gasim!!!!
  Laurentiule, daca ne iubesti…pleaca, meri, dute, fugi, alearga, paraseste-ne…

 • 16 decembrie 2016 la 11:57
  Permalink

  vorba lui mino nino urcati va toti in autocar cu lautarii dupa voi si pe defileu sariti dracu in jiu un camion de lumanari cumpar la lainici pentru voi

Comentariile sunt închise.