Rochii de mireasã si de ocazie, echipe de organizatori de nuntã, servicii foto – video si de sonorizare, sevicii de hostess, bijuterii si alte accesorii, torturi si candy bar, servicii de hairstyling, prezentate la târgul de nunti
Târgul este deschis în perioada 17-20 ianuarie, între 10:00 si 22:00
În perioada 17-20 ianuarie, între orele 10:00 – 22:00, viitorii miri îsi dau întâlnire la Shopping City Deva. În aceastã perioadã, Deco Efect organizeazã primul târg de nunti al anului si le va pune la dispozitie îndrãgostitilor toate solutiile pentru a planifica de la A la Z cea mai frumoasã zi din viata lor. Vizitatorii centrului comercial vor descoperi noile tendinte în materie de nunti si vor primi recomandãri de la specialistii în domeniu.
Târgul de nunti de la Shopping City Deva va schimba decorul obisnuit din mall: vor fi create standuri speciale cu rochii de mireasã si tinute de ocazie, bijuterii, accesorii sau decoratiuni. Rochia de mireasã este cel mai important detaliu orice mireasã, iar cele care se pregãtesc sã devinã sotii vor gãsi cu sigurantã modelul mult visat în oferta designerilor din întreaga tarã, fie cã îsi doresc o rochie clasicã, de printesã, tip sirenã, cu dantelã ori corset.
Aici cuplurile vor putea gãsi, de asemenea, echipe cu experientã în planificarea nuntilor si vor putea alege serviciile de catering, fotografiere, filmare si sonorizare sau de hairstyling, care se potrivesc cu dorintele si bugetul lor. La fel de importantã ca si locatia este alegerea unei formatii sau a unui DJ, care sã întretinã atmosfera si sã invite oaspetii pe ringul de dans. Mai multe formatii de renume, dar si DJ cunoscuti vor demonstra cã sunt cea mai bunã alegere pentru evenimente de vis. Pentru a se asigura cã invitatii se simt bine la eveniment, viitorii miri vor putea opta si pentru servicii de hostess.
Dupã fiecare petrecere, amintirile sunt bine pãstrate în fotografii si materiale video. La târgul de nunti Deco Efect, vizitatorii centrului comercial vor putea gãsi si mai multe oferte pentru  servicii foto-video. Viitorii miri vor putea gãsi echipa perfectã de fotografi care sã surprindã toate detaliile din cea mai frumoasã zi din viata lor.  Mai multe informatii despre activitãtile organizate în centrul comercial sunt disponibile pe http://shoppingcitydeva.ro/ si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ShoppingCityDeva/.