În sediile Agențiilor locale pentru couparea forței de muncă, la fel ca în toate instituțiile publice, poți intra dacă ești vaccinat, dacă ai un test negativ PCR, nu mai vechi de 72 de ore, sau un test antigen rapid negativ, nu mai vechi de 48 de ore. Așa că programul a fost modificat și, ca să nu facă discriminări, fiecare agenție s-a adaptat așa cum a putut.

„Respectăm acea hotărâre, în sensul că, în instituție nu intră persoane fără certificatul verde, însă, în același timp, dacă vin persoane care nu îndeplinesc aceste condiții, colegii mei, afară din agenție, la ușă, primesc toate documentele și vin în sprijnul cetățenilor care au nevoie de noi. Avem, de asemenea, on-line, toate agențiile și punctele de lucru, dar știm că nu toată lumea poate on-line documentele. Așadar,m pentru cine nu poate să depună on-line toate documentele, nu are certificat verse și are nevoie să ajungă la sediul unei agenții AJOFM, este suficient să se ducă la ușă și colegii mei vor ieși afară”, a spus Georgeta Tomuța, șefa AJOFM Hunedoara.
În plus, pentru orice informație, pe pagina de socializare a AJOFM Hunedoara au fost afișate numerele de telefon la care răspund cei care sunt responsabili de fiecare agenție în parte.

Diana Mitrache