Continuă lucrările de investiţii în municipiul Petroşani. O investiţie de peste jumătate de milion de lei urmează a fi realizată. A fost scos la licitaţie un contract în valoare de 564.149 lei care prevede ”Extindere reţele de gaz strada George Enescu, strada Transilvaniei din municipiul Petroşani judeţul Hunedoara”.
Beneficiile care urmează a fi obţinute prin extinderea reţelei de distribuţie a gazelor naturale pe strada George Enescu şi Transilvaniei din municipiul Petroşani constau în ”eliminarea poluării mediului înconjurător, îmbunătăţirea condiţiilor de locuit şi sporirea gradului de confort a populaţiei, reducerea cheltuielilor la încălzire, asigurarea accesului nediscriminatoriu la servicii publice de calitate, respectiv la sursele de gaze naturale pentru toţi cetăţenii din municipiu”, arată autorităţile locale de la Petroşani.
Totodată, implementarea obiectivului de investiţii contribuie la îmbunătăţirea semnificativă a calităţii vieţii şi implicit, a standardelor de viaţă. Municipiul Petroşani este racordat în mare parte la reţeaua de gaz metan. Mai sunt câteva străzi lăturalnice unde trebuie introdus acest serviciu.
Cosmin BACIU