Îi invit în echipa mea pe toți ceilalți candidați care își doresc UN NOU ÎNCEPUT pentru Petroșani

Oameni buni, se apropie momentul în care vom decide dacă vrem cu adevărat o SCHIMBARE în bine în municipiul nostru, sau vom da încă o șansă (pentru a cincea oară la rând) celui care a promis, dar nu s-a ținut niciodată de cuvânt.

Realist vorbind, așa cum arată toate sondajele de opinie, doar eu îl pot învinge la vot pe Tiberiu Iacob Ridzi. Fac apel la rațiune și pragmatism și îi invit în echipa mea pe toți ceilalți candidați care își doresc UN NOU ÎNCEPUT pentru Petroșani. Doar ÎMPREUNĂ putem transpune în proiecte toate ideile bune ale tuturor.

Dragi petroșăneni, dacă votați pentru SCHIMBARE, dați sens și valoare votului dumneavoastră! Sunt sincer cu dumneavoastră – nu este deloc o luptă electorală ușoară, suntem singuri în fața unui primar care de 13 ani are grijă de grupurile lui puternice de interese.

Fiecare vot împotriva lui Tiberiu Iacob Ridzi contează doar dacă este pentru voi și pentru proiectul RESTART PETROȘANI. Doar împreună putem reuși. Sunt impresionat de dorința voastră de schimbare și onorat de încrederea pe care mi-o acordați. Vă promit că voi respecta cu sfințenie fiecare angajament pe care mi l-am luat în această campanie electorală.

Vă invit să fim din nou ACASĂ, la Petroșani. Vă promit că punem PETROȘĂNENII PE PRIMUL LOC. Vă promit că reconstruim orașul împreună. Bunăstarea tuturor petroșănenilor este proiectul nostru comun.
Vom fi iarași ce am fost și mai mult decât atât!

Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

Costel Avram,
candidatul PSD pentru funcția de primar al Municipiului Petroșani

Comandat de PSD- Partidul Social Democrat, Organizația Județeană HunedoaraCOD Mandatar Financiar 21200019

Advertisements

7 comentarii la „Îi invit în echipa mea pe toți ceilalți candidați care își doresc UN NOU ÎNCEPUT pentru Petroșani

 • 22 septembrie 2020 la 10:44
  Permalink

  PNL+PSD= aceasi mizerie

 • 22 septembrie 2020 la 12:44
  Permalink

  ??tia ho?i aia ho?i… Mama lor…Nu sunt nici cu pitzi Ritzi dar nici cu traseistul asta politic care acum 6-7 ani f?cea furori ca ?ef la PNL Petrila ?i era coord PNL pe valea Jiului…

 • 22 septembrie 2020 la 13:00
  Permalink

  Ma intreb ce vei face dupa ce iese Ritzi primar.Probabil treci la alta platforma politica avand in vedere elasticitatea de care ai dat dovada pana acum.

 • 22 septembrie 2020 la 13:22
  Permalink

  daca te crezi asa bun de ce nu ai stat in moldova , sa aduci fii vrinceoaei acasa din italia ,spania germania etc. coca cola.

 • 22 septembrie 2020 la 13:59
  Permalink

  Sa intre toti psdistii in echipa lu’ duomnu’ Costel, sa intre si domnu cristi ca il mai cheama si cornel ca pe tataso si e tot moldovean si el ca tatasu cornel si domnu Costel sa conduca toata valea jiului si sa fie bine. daca vrea sa intre si domnu danut, daca nu …

 • 22 septembrie 2020 la 14:30
  Permalink

  oare aveam cel mai ieftin m cub de apa din tara pe vremea lui costel avram ?

 • 23 septembrie 2020 la 16:03
  Permalink

  Doua intrebari !
  1) .Daca sustineti cu atata tarie ca vreti dezvoltarea Petrosaniului si ii invitati pe contracandidati sa vi se alature, dvs ati fi dispus sa treceti în subordinea oricaruia dintre ei,in scopul mai sus mentionat, fara ca sa fiti dvs seful.
  2) Ce va face sa credeti ca sunteti mai bun c? ceilalti?

Comentariile sunt închise.