Suntem obisnuiti cu obrãzniciile lui Hari Vochitoiu adresate oricui prin mass – media, dar nu ne-am închipuit cã vor continua si în Parlamentul României.

Dupã ce în 2008 la alegerile locale pentru Primãria orasului Petrosani a mintit cu nerusinare cã în sondaje EL este pe primul loc a mai zis si cã în sãptãmâna urmãtoare alegerilor va scoate cu suturi în cur familia Ridzi din Petrosani.

Acelasi scenariu l-a experimentat si în 2012 cu ocazia campaniei pentru presedintia Consiliului Judetean unde din nou a declarat cã în sondaje este pe primul loc pentru a deveni inevitabil presedinte si cã Mircea Ion Molot este incompatibil pentru functia de presedinte.

Vesnic perdant, H.V. a fost destituit din functia de presedinte al PSD din Petrosani si exclus din PSD ca membru, urmare si a dosarelor de urmãrire publicate în „Cronica

Vãii Jiului” în perioada campaniei electorale.

Neavând nici o sansã pentru fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean s-a multumit si cu functia de consilier din partea PPDD unde a migrat împreunã cu alti traseisti.

Aici, la partidul de garsonierã numit PPDD a dat din coate si a fost nominalizat candidat la alegerile parlamentare pentru senat, declansând o campanie furibundã si costisitoare pentru obtinerea investiturii visate.

Dupã numãrul de voturi obtinute – ceva peste 12000 – nu avea sorti de reusitã dar datoritã sistemului electoral aberant a reusit prin redistribuirea voturilor (si nu din vointa electoratului) un loc pe usa din dos în Parlamentul României si a obtinut mult râvnita imunitate parlamentarã. Iatã deci ascensiunea acestui personaj asa cum a visat ajungând ca de la Tribuna Parlamentului sã dea lectii unor eruditi în economie privind Bugetul de Stat pe 2013. El care este un semianalfabet în ale economiei.

A avut tupeul – care îl caracterizeazã – ca în ziua de 05.02.2013 sã afirme în Parlament cã „struto – cãmila” care este USL a prezentat în parlament un buget nici de stânga, nici de dreapta pe care El si cu gasca din PPDD nu îl vor vota. Este explicabil cã acest vot negativ reprezintã ignoranta acestei adunãturi de falsi economisti racolati de primul ciocoi al tãrii cu programul lui infantil de guvernare, mincinos si fantezist.

Domnule Hari Vochitoiu, sunteti un impostor jalnic, un trepãdus si fripturist al politicii post decembriste. Nu pricepeti si nici nu veti pricepe – fãrã o spoialã de cunostinte economice – ce reprezintã Bugetul de Stat consolidat si Bugetul Asigurãrilor Sociale ale unei tãri, vã întreb: ce cãutati în Parlamentul României în afarã de imunitate?

Stimati pensionari,

Sloganul din campania electoralã cu ieftinirea apei cu 25% si Drumul lui Bãsescu spre Herculane sunt minciuni stil Hari Vochitoiu.

Dacã în campania electoralã H.V. a venit la întrunirea sãptãmânalã a pensionarilor, de 3 ori, fãrã sã fie chemat si a cersit votul pensionarilor gãsind câtiva creduli care l-au votat, îl înstiintãm pe H.V. cã prezenta lui nu mai este de dorit chiar dacã si-a vãzut sacii în cãruta second – hand al PPDD-ului.