R eprezentanții Universității din Petroșani au demarat o campanie de informare și pre-înscrieri pentru tinerii de liceu care doresc să devină studenți la una din facultățile de aici.

“Deschide-ți orizonturile și … hai la Universitatea din Petroșani!”, este sloganul sub care se derulează campania, o premieră pentru instituția de învățământ superioară de la Petroșani.
“Vrei să te perfecționezi în #inginerie sau în #economie în domenii de vârf ale tehnicii, cum sunt #calculatoare, #mediu, #transporturi și #cadastru, sau din domenii ale științelor #sociale si #economice, fi sigur că cea mai bună soluție pentru tine este Universitatea din Petroșani.
Vrei să simți cu adevărat pulsul vieții de student?, hai în campusul Universității să respiri aerul proaspăt de #munte, organizațiile studențești vor avea grijă să te integrezi perfect. #Iarna poți să schiezi și vara să faci drumeții montane. Suntem de 75 de ani în spațiul
academic și de doi ani, Universitate Europeană. Platforma de înscriere este pregătită să vă pre-înscrieti #online acum! https://admitere.upet.ro, 3 facultăți, 23 programe de studii”, este mesajul celor de la Universitatea Petroșani postat pe pagina de socializare.
Marius Mitrache