Eveniment

Hai în campania “Petrila faptelor bune”!

Putem da o mânã de ajutor si putem participa în actiunea caritabilã  „Petrila faptelor bune”.
Este o initiativã ce acum se aflã la cea de a treia editie si organizatorii, elevii de la Scoala gimnazialã nr 6 din Petrila, parohia Ortodoxã a pãrintelui Boantã si Caritas, ne asteaptã cu mare interes, din aceastã sãptãmânã si pânã în luna decembrie.
„Este un proiect caritabil care a luat nastere din dorinta de a-i ajuta pe cei aflati în dificultate în orasul Petrila. Beneficiarii sunt atenti selectionati si de ei se ocupã  pãrintele Boantã, care este si sponsorul acestei campanii, iar criteriile de selectie nu îi vizeazã pe cei cu venituri mici, ci si familiile monoparentale, ori copiii lãsati în grija bunicilor, ori a altor rude, persoane aflate în situatii de crizã, dupã ce si-au pierdut locul de muncã, spre exemplu”, ne-a explicat Raluca Cocolan, organizatoarea campaniei.
Ultima zi de donatii va fi duminicã, 8 decembrie, ora 14:00, la Centrul de Documentare si Informare din cadrul Scolii nr 6 din Petrila – locul unde am început acest frumos proiect, dar pânã atunci acolo puteti duce donatiile voastre.
„Cine doreste sã doneze alimente, fãinã, zahãr, ulei, produse de igienã personalã, detergenti, ori alte lucruri, le pot aduce la noi sa scoalã sau la Biserica Sfânta Treime din Petrila”, mai spune Raluca Cocolan. Acestei campanii li s-a alãturat si Cartitas, iar voluntarii sperã ca si de aceastã datã, proiectul sã devinã un succes. „Este o oportunitate pentru toatã comunitatea noastrã sã vinã în ajutorul persoanelor aflate la nevoie, în preajma sãrbãtorilor de  Crãciun. Este cea de a treia editie si, rezultatele sunt foarte bune pânã acum. Asta pentru cã, în primul an s-au strâns 2 tone de alimente, iar anul trecut 4 tone, deci sperãm ca anul acesta sã fim încã o datã alãturi de cei nevoiasi”, a completat Alexandru Kelemen, reprezentant Caritas Petrosani. Startul acestei etape a început  în 4 noiembrie si oricine poate  participa. Voluntarii vã asteaptã cu donatii si ar fi ideal sã nu ezitati sã gãsiti timp pentru aceste gesturi de caritate.
Diana Mitrache

2 comentarii la „Hai în campania “Petrila faptelor bune”!

  • Sa zicem ca unii si-au pierdut locul de munca,dar nu au plecat chiar cu buzunarul gol. Iar la donatii nu sunt incluse si bauturile?

Comentariile sunt închise.