Gunoaiele au luat locul pepenilor

Gunoaie in loc de pepeni. Daca pana acum cateva saptamani, pe soseaua de centura din municipiul Petrosani erau cativa comercianti care isi etalau pepenii, acum au ramas etalate gunoaiele.

Acestea creeaza o priveliste sumbra. Igienizarea zonei intra in atributiile celor de la Administratia Pietelor, ei fiind cei care au eliberat autorizatiile de comercializare a pepenilor pe perioada verii. Acestia spun ca igienizarea zonei este o chestiune de cateva zile.

“Tocmai s-a cam incheiat sezonul de comercializare a pepenilor. Comerciantii au icneputr sa isi stranga corturile de pe ampalsamentul unde au fost arondati ca sa isi desfasoare aceasta activitate si este normal ca din momentul strangerii corturilor si pana cand se vor executa lucrarile de curatenie sa dureze o zi. Sub cortul per care ei l-au avut au avut si o suma intreaga de paleti de lemn si de confectii din lemn pentru a-si sprojini stivele de pepeni si pana ce le demonteaza pe acestea dureaza o zi », spun reprezentantii Pietei Petrosani.

Nu doar reprezentatii Pietelor au obligatia de a curata zona, ci si comerciantii care teoretic ar trebui sa stranga mizeriile din jurul lor.

«Li s-a pus in vedere (sa stranga mizeriile-n.r.). Este si clauza stipulata in contractul pe care ei l-au incheiat cu Serviciul Public al Administratiei Pietei in momentul in care au inceput comercializarea. Cei care nu fac acest lucru, nu exista nicio metoda coercitiva de a-i sanctiona, insa sa nu uite ca vor veni si la anul sa ceara autorizatie sa vanda pepeni pe aceeasi locatie, si atunci brusc si subit ne vom mai gand », mai spun cei de la Administratia Pietelor.

Astfel, pana cand vor fi curatate mizeriile din zona, cei care tranziteaza centura municipiului Petrosani se vor lovi de o imagine dezolanta. Cea in care mizeriile au luat locul muntilor de pepeni.

Raul IRINOVICI

Advertisements

Un comentariu la „Gunoaiele au luat locul pepenilor

  • 28 august 2012 la 08:01
    Permalink

    Rusinica, rusinica domnule Pristavu de la piata. Dumneata ai luat taxa pentru folosirea acelui teren fara sa le asiguri acelor oameni apa curenta si grup sanitar. Acum ii certi si ca nu au facut curat. Lasa ciocul mai mic ca daca te reclama pepenarii la Directia Sanitara vei primi o prea frumoasa amenda.

Comentariile sunt închise.