O gală excepțională, cu tineri din mai toate orașele țării, are loc la Petrila, la finalul acestei săptămâni. Sunt sportivi care practică K1 și este una dintre galele la care se așteaptă ca aceștia să își certifice priceperea și să câștige medalii. Întrecerea are loc la sala de sport a liceului.

Grand Prix Fight Night Show, ediția a II-a este una dintre cele mai așteptate competiții de gen, iar plasarea ei în Valea Jiului s-a făcut tocmai pentru că aici sunt foarte mulți sportivi foarte buni și care câștigă mereu premii, la fiecare întrecere de acest fel.
„Sunt peste 250 de sportivi care vin alte părți, plus cei ai noștri, din Valea Jiului. Vin din Brașov, Constanța, Iași, Timișoara, două cluburi din București”, a spus Romulus Gabor, antrenor K1.
Prima ediție s-a desfășurat în vara anului trecut la Vulcan. De altfel, încă de atunci, cei de la Vulcan au promis că acesta este doar începutul și că, pe viitor, astfel de gale vor lua amploare, încurajând astfel tinerii să fie sportivi. „Pentru noi înseamnă o verificare a celor învățate de copii și a copiilor care sunt în semi-pro, care urmează să treacă la nivelul următor și este o bucurie pentru toți. E ca pe vremuri când noi eram copii mici și ne întâlneam la fotbal, toți”, a mai precizat Romulus Gabor, antrenor K1.
Organizatori și inițiatori ai acestei gale au fost Romulus și Silvia Gabor de la ACS Taiyo-Do, din Valea Jiului. Tot ei sunt cei care au adunat acești copii din mai toate cartierele Văii Jiului și îi îndrumă spre sport și sportivitate.
Competiția începe sâmbătă, la ora 12,00 la sala de sport a Liceului Constantin Brâncuși din Petrila, intrarea fiind liberă.
Diana Mitrache