Finalul săptămânii aduce, la Petroșani, peste 300 de tineri talentați, care se luptă în ring, în cadrul competiției de Grand Prix Fight Nigh Show. Este ediția cu numărul III și de la cei mai mici, la cei mari, toți vor să-și dovedească talentul și să plece cu cupe, medalii și centuri.

Gala FIGHT NIGHT SHOW a înscris în competiția de sâmbătă peste 300 de sportivi, tineri care practică sportul de contact.
Proba de concurs va fi K1 și se desfășoară pe mai multe categorii de vârstă de la 5 ani, la 18 ani, și chiar 18+.
Evenimentul are loc, în premieră, la Petroșani.
„Vor veni din 22 de localități din România. Va fi și seara o gală, pentru prima oară, de semi-pro. Vom încerca anul viitor și meciuri de pro. Concursul va fi în două etape, dimineață, de la 10,00, cu copiii, meciuri inter-club, iar seara va fi o gală semi-pro”, a precizat Romulus Gabor, organizatorul competiției.
Arbitrajul este asigurat de brigada maestrului Paul Florean, iar competiția are loc la sala de sport a Liceului Hermes din Petroșani, sâmbătă, 25 mai, de la orele 10.00.
Copiii din Petroșani au fost antrenați mereu să înțeleagă că în ring nu își dovedesc puterea, ci priceperea și că practică un sport, nu bătaia. Romulus Gabor este cel care îi modelează astfel, deși, cei mai mulți provin din cartiere mărginașe. „Mulți părinți, pentru prima oară, își aduc copiii la bătaie. Dar kickboxing-ul nu e bătaie, e o artă marțială care disciplinează. Copilul poate să învețe să fie mai atent, să anticipeze unele situații prin care trece prin viață. Palmaresul nostru de acum începe, pentru că noi dorim să facem oameni. Titlurile sunt cupe, medalii, din plastic, tablă, dar important este să creăm oameni”, a conchis Romulus Gabor.
La competiția de la Petroșani s-au înscris copii din: Craiova, Reșița, Constanța, București, Pitești, Giurgiu, Arad, Timișoara.

Diana Mitrache