good.bee Credit IFN S.A., parte a grupului Erste, una dintre cele mai mari institutii financiare nebancare de microfinantare din Romania, deschide incepand cu luna aprilie 2017, o noua sucursala in localitatea Dabuleni din judetul Dolj, extinzand astfel reteaua teritoriala nationala la 22 de sucursale.
Deschiderea sucursalei din ”tinutul lubenitelor” face parte din planurile de dezvoltare ale companiei. Produsele de finantare oferite de good.bee Credit sunt adaptate specificului activitatii clientilor. Acestia pot beneficia de planuri de rambursare flexibile, stabilite in functie de sezonalitatea activitatii, pauze la plata ratelor de pana la 9 luni pe an precum si alte beneficii pe care le pot afla vizitand noul sediu din Dabuleni, strada Victoriei, nr. 7.
“Prin deschiderea sucursalei din Dabuleni, good.bee Credit, urmand valorile si principiile grupului din care face parte – Erste Group, reuseste sa fie mai aproape de clientii sai si nevoile acestora, sustinand atat initiativa privata, cat si dezvoltarea intregii comunitati rurale din zona. Practic, daca in ultimii ani am finantat afacerile din Dabuleni prin sucursala din Craiova, incepand cu luna aprilie, prin echipa noastra locala, suntem mai aproape de clientii nostri, asigurand servicii prompte bazate pe o incredere reciproca mai mare, consolidand astfel colaborarea dintre good.bee Credit si toate categoriile de afaceri mici – producatori agricoli“, a declarat Oleg Moraru, CEO good.bee Credit IFN SA.
good.bee Credit IFN SA este o Institutie Financiara Nebancara inscrisa in Registrul Special al BNR, parte a grupului Erste, infiintata in 2009 avand ca obiectiv fundamental asigurarea unor servicii financiare de buna calitate, punand la dispozitie celor care au afaceri in derulare, dar care isi doresc sa le dezvolte, resursele financiare care le sunt necesare pentru sporirea sanselor de reusita.
Ca linie generala de abordare, good.bee Credit IFN SA tinteste cu precadere clientii care se incadreaza in profilul micului producator din zona rurala (Producator Agricol, Intreprindere Individuala, Intreprindere Familiala, PFA, SRL etc) dornici sa isi dezvolte in mod continuu activitatea pe care o desfasoara.